wice 81 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi da pase od horneta 900 ili 900rr mozda uz neke manje prepravke.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tora-AL- 1 Napisano Septembar 6, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi mu supljinu iza repa malo upotpunio neki blatobran koji ide tik uz tocak... Inace............... WOW, dodje mi da kupim cbr-a i odmah ga doteram kod tebe i da vozim NOV moped... Inace, posto kosta, da znam da planiram, kad kupim taj F2... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Septembar 6, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Cvijece ?! --- Za lepsu polovinu Za mene ono narandzasto u pozadini,cini mi se da pise KTM . Sorry na off-u,super ti je ispao bike.Koliko para izadje ovako nesto,ako nije tajna? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lenmi 4 Napisano Septembar 6, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: krusevac Motocikl: virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan za preradu sve pohvale , samo mi se nesvidja sto onu bocicu od amortizera ne sakri negde, ovako deluje sve lepo upakovano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa ako uzmete sami da radite 300e al boga pitaj na shta ce da lichi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Septembar 7, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=59775.msg918278#msg918278 date=1283801244] Mozda bi mu supljinu iza repa malo upotpunio neki blatobran koji ide tik uz tocak... Inace............... WOW, dodje mi da kupim cbr-a i odmah ga doteram kod tebe i da vozim NOV moped... Inace, posto kosta, da znam da planiram, kad kupim taj F2... Cvijece ?! --- Za lepsu polovinu Za mene ono narandzasto u pozadini,cini mi se da pise KTM . Sorry na off-u,super ti je ispao bike.Koliko para izadje ovako nesto,ako nije tajna? Pozdrav Nije tajna :oklopi 250e ,farba i materijal za pripremu 100e ,vizir 40e (Ivan viziri),presvlacenje sjedista 15e (plastiku i spuzvu ja pravim),majstor 250e! ;)ukupno 650e. za preradu sve pohvale , samo mi se nesvidja sto onu bocicu od amortizera ne sakri negde, ovako deluje sve lepo upakovano Lako moze da se sakrije , crijevo ima duzinu i moze se negdje zavuci,treba samo osjeci postojeci alu nosac i to je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tora-AL- 1 Napisano Septembar 8, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Alal ti vera, neki "majstori" bi za ovakav overhaul uzeli i 1000e, a ovo stvarno za razuman novac- fantastican izgled... Upravo zbog toga ti predvidjam jos nekoliko projekata!!! POz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 112 Napisano Septembar 8, 2010 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Jeftino i lepo ! Sta covek vise da trazi . Svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf2 1 Napisano Novembar 3, 2010 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast majstore nema sta odlična prerada. mene zanima jel radis i oklope treba mi za kawu 636 2006 bez repa naravno i koja je cijena pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Novembar 6, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Radim oklope ali taj nazalost nemam! Imao sam onu stranicu od Z1000 koju si trazio ali sam kasno vidio tvoju poruku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10544 Napisano Novembar 7, 2010 Hronični Motociklopata, 7339 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan lepo odradjeno, ja mu cak ni nebi stavljao original farove, vise mi se svidja ta solucija sa jednim socivom u sredini, bice originalnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...