kepo 4527 Napisano Septembar 12, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan jeste to je ta. kolko si bio u petrovcu jesi bio motorom i dje si bio smjesten nisam, bio porodicno, kuca poreb Cube Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko_V 0 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan jesi bio bas u onoj kuci na plazi ili kuci u redu cube ,kako si bio zadovoljan sa petrovcem kao malim turistickim mjestom ,i dolazis li svake godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 12, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan jesi bio bas u onoj kuci na plazi ili kuci u redu cube ,kako si bio zadovoljan sa petrovcem kao malim turistickim mjestom ,i dolazis li svake godine u redu, druga od cube prvi put sam bio na moru 1.avgusta i nikad vise. bila je prevelika guzva, katastrofa. a inace petrovac je super mestasce za porodicni otpadanjac, samo van sezonskog spica koji je me sad docekao. plavi moto guzzi je vam je za desetku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko_V 0 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan to mi je od druga ,on je inace majstor pa ga je sam onako uredio. nemam sliku al cu je postavit nedje. Petrovac od svih turistickih mjesta ima najduzu sezonu ,tako da i sada ima dosta turista i svi kvalitetniji smjestaji su puni . doduse sada nema mnogo gostiju iz srbije ,vecina su stranci i to rusi i oni dolaze samo u maju ,junu i septembru.dok gosti iz srbije dolaze samo u julu i avgustu. medjetim najgori mjesec za ljetovanje je po meni avgust za ljude koji zele odmor i kupanje,jer je prljava voda i velika guzva,dok recimo u septembru samo ako je lijepo vrijeme bude cista i topla voda manje guzve itd da ne pricamo o jeftinijim cijena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan sledece godine ce se praviti skup u petrovcu ,u isto vrijeme kad i u sutomoru . i bice pravi skupa ne ovo u sutomoru E pa vidimo se onda ako bog da dogodine u Petrovcu na susretu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Septembar 19, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan i ja se pridruzujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko_V 0 Napisano Septembar 19, 2010 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja se nadam da ce biti jer jos nije 100% sigurno ,bicete obavijesteni na vrijeme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi od ovog skupa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7947 Napisano Octobar 2, 2010 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi od ovog skupa? Jednom recju katastrofa.. iliti sviranje na polni organ.. Ali guzzi je vala stvarno majka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kombinacija Falkonca i V35,lepo odradjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko_V 0 Napisano Octobar 10, 2010 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan nema nikakve kombinacije sa v35 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Octobar 10, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro,a od cega li je ovaj rezervoar ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7947 Napisano Octobar 10, 2010 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan nema nikakve kombinacije sa v35 Dobro,a od cega li je ovaj rezervoar ??? Ti ce da ucis caleta kako se prave deca.. hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...