vlada83 0 Napisano Avgust 24, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav.Interesuje me Suzuki ts 125,kakav je to motor i kako se je pokazao.Interesuje me prvenstveno zbog cene koja je relativno niska i krece se oko 1000 evra za 96 god. koje me otprilike i interesuje.Da li je Yamaha dt 125 mozda bolji izbor.Unapred zahvalan na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 25, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki ts je dosta jaci i kvalitetniji od yamahe dt a i mnogo je lepsi na izgled Ovo pricam objektivno, probao sam i jedan i drugi... Pogledaj moj, mozda ti bude zanimljiva ponuda. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=59503.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rainmetall 8 Napisano Avgust 25, 2010 U prolazu, 61 postova Lokacija: Minas Tirith Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je vec puno bolji motor(Goshketov) nego onaj iz 96' ...I puuuno lepsi ...Takodje verujem da bi i cena mogla da se nadje na nekih 1100-200 e... Izgled ne moze da se poredi, evo slike ovog iz 96' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 26, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Nemoguce da je to 96, mozda 86.. Ja lepo decku prporucujem moj motor ;D ;D ;D Cena nije fixna, u oglasima je napomenuto ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...