velociped 0 Napisano Maj 19, 2007 U prolazu, 20 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Eh da, moja prica je drugacija mada probacu ukratko-- u 12-toj god se razbolim i odem u bolnicu nista strasno ali tada mojim roditeljima (koji ne podnose motore) je bilo jer nisu znali sta je u pitanju i tom prilikom nateram caleta da obeca da ako-kad izadjem iz bolnice da mi kupi motor, ali sa brzinama, bt-50 mi je bio avion........ I tako je sve pocelo......... :kaboom: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velociped 0 Napisano Maj 19, 2007 U prolazu, 20 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da pozdravim prijatelja, Pero-trap pozdrav........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 19, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan obratite paznju da nosim kacigu dok vozim na jednom tocku. Beli je u pravu na tome sam zavrsio. Tema je kako smo poceli a ne kako smo zavrsili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...