Iron_Floyd 408 Napisano Avgust 22, 2010 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna pomoć oko pronalaženja iste... Ja pretpostavljam da je ovakva sirena ista na većini motora, pa ako neko zna gde mogu da kupim, rado bih uzeo.. Sirena je crkla i pravi kratak spoj. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ojsfajl 393 Napisano Avgust 22, 2010 U prolazu, 60 postova Motocikl: klr Prijavi odgovor kao problematičan uzmi bilo koju za auto, 12 volti, bilo koja opremljenija auto radnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio u BG u ulici 27. marta, ima jedna radnja sa auto kozmetikom i još ponešto... koštalo oko 1500 dinara, i ekstra radi posao. Ima i na buvljaku jeftinije, ali i slabijeg kvaliteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Avgust 22, 2010 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Super zaista nisam ocekivao da je tako skupo... a ako neko ima i neku polovnu takvu rado bih uzeo, bitno da radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eh... bezbednost nema cenu Ako si u BG, javi se na PP da se dogovorimo - pokloniću ti onu koju sam skinuo sa motora kad sam stavio ove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i fotka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Avgust 23, 2010 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Eh... bezbednost nema cenu Ako si u BG, javi se na PP da se dogovorimo - pokloniću ti onu koju sam skinuo sa motora kad sam stavio ove... Sirena namontirana i radi jace nego fabricka dok je radila Hvala puno josh jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu, znam kakav je bedak bez sirene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...