Bojan_Jgd 1222 Napisano Septembar 11, 2013 Drug član, 1167 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Meni je za sada najbolja iGo. Bio sada na putu Slo-Ita-Aus i radila je besprekorno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2301 Napisano Septembar 11, 2013 Drug član, 1182 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Bitna mi je sto bolja karta srbija, zato sam i gledao Igo. Planiram da je drzim tipa u rancu dok sam na motoru ili da je nekako zakacim za korman, zato sam gledao koliko drzi baterija Pretpostaljvam da bih morao nekako da izvucem za punjac nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1222 Napisano Septembar 11, 2013 Drug član, 1167 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pa uzmes od LuckyVladana SAITO uticnicu i montiras na akumulator i izvedes je na korman. Nista lakse. Veruj, zajebace te baterija kada ti najmanje treba tako nesto. Samo nadji neki dobar punjac jer ako je slab ili je telefon veliki potrosac, brze ce ti prazniti bateriju nego sto stigne da se napuni. Zaboravi one najjeftinije punjace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 11, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Bitna mi je sto bolja karta srbija, zato sam i gledao Igo. Planiram da je drzim tipa u rancu dok sam na motoru ili da je nekako zakacim za korman, zato sam gledao koliko drzi baterija Pretpostaljvam da bih morao nekako da izvucem za punjac nesto realno ako ideš na duže vožnje, nište bez punjača............garmin mi isprazni bateriju na n8 za 45 minuta, na nokiji 500 još brže........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 11, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Bitna mi je sto bolja karta srbija, zato sam i gledao Igo. Planiram da je drzim tipa u rancu dok sam na motoru ili da je nekako zakacim za korman, zato sam gledao koliko drzi baterija Pretpostaljvam da bih morao nekako da izvucem za punjac nesto meni su za blueberry dok sam imao F4 u laboratoriji napravili perfektan držač...........pitaj njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 101 Napisano Septembar 11, 2013 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Garmin navigacija (ima da se kupi i polovna za male pare), kappa gps nosac za motor i kablovi za struju sa relejom. Zavrsis sa pricom oko navigacije za stalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...