nexteen 22 Napisano Avgust 15, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TZR 50 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja oglasim povodom potrosnje goriva na svom motoru...bolje receno , ja sam sinu kupio Yamaha TZR 50 - 2005g i evo ovih dana smo vrsili testiranje oko potrosnje goriva...bez malo je reci , da sam ostao sokiran potrosnjom ovog motora...da li nesto nije uredu sa motorom ili je to pak potrosnja kakva i treba da bude je ono sto mene insteresuje...znaci za 100km gradske vozne , motor je potrosio 7.5 litara bezolovnog...ja bih voleo da ako iko moze da mi da svoje misljenje , ili jos bolje iskustvo sa ovom motorom...koje gde citam da dvotaktni motori od 125m3 imaju potrosnju koju imam moj od 50m3...ja sam recimo ocekivao negde oko 5l ali 7.5 Molim? STRASNO... motor se inace vozi prosecnom brzinom od oko 70km/h tj. sin ga ocepi kad izadje van grada i to je to...motor inace sasvim lepo ide i vuce...na km/h pokazuje samo do 80km/h i posle toga blokira a citao sam da se to desava kod nekih i da je to nesto do sata...ali on do 80km/h stize 5 brzinom i to bez ikakvih problema a kad ubaci u 6 motor i dalje lepo vuce..znaci brzinu neznam ali recimo da je negde oko 100km/h , no ni nije ni bitno...poenta je da je po meni ovo malo preterana potrosnja...sta kazete Molim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Avgust 15, 2010 festina lente, 752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Moze da proba da vozi na nizim obrtajima, manje ce mu i trositi, ali to je to otrpilike. Kada se cepi ode potrosnja do neba. 125 2t kada se tako cepe trose oko 10l i vise. Malo prepradjeni skuteri trose 5l pa na vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 15, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Potvrđujem potrošnju za TZR 125ccm. 1991god. Ladno srče oko 10lit. Neverovatno ali istinito, tako da je to za 50ccm, otprilike to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nexteen 22 Napisano Avgust 15, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TZR 50 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je sto sam poceo da dobijam makar neke informacije , jer za TZR 50 i nema nesto puno informacija na netu :-[ , pa mi onda ova vasa iskustva potvrdjuju makar nesto oko potrosnje...naravno da sam bio , i ostao sokiran , jer sam mislio da taj motor nece preci 5 - 5.5l na 100km ali ocigledno sam se zjbo...pa nista , eto probacemo da smanjimo obrtaje i to je vec dogovoreno tj. rezeorvar napunjen do vrha , pa cu kroz neko vreme postati razliku ako nista dai drugi imaju uvid u potrosnju goriva na TZR 50...motor ide ko metak za svojih 50m3 ali da sam znao kupio bi mu nesto jeftinije , iako nezeli ni da cuje za skutere ;D Ako neko ima jos neku inf ili iskustvo nek okaci a vama hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Octobar 2, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi smeo toliko da trosi. Meni sa 86cc kitom i budzenim karbom trosi max 4.5 u crvenom non stop ali ide 120km/h+. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...