dino 8 Napisano April 20, 2007 U prolazu, 55 postova Lokacija: Bačka Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ce urednici da se ljute jer ovoj informaciji nije ovde mesto ali samo kratko. U nedelju 22.04. u Backoj Palanci na Kalos Cardi na Dunavu bice odrzan moto skup povodom otvaranja naseg moto kluba BPBikers. Spremaju se tri oranije pasulja! Prognoza je dobra pa ko je za druzenje neka dodje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano April 20, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da æe urednici d aoproste, zbog pasulja naravno. :wink: najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano April 21, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Samo vi prastajte ja cu da odem da probam pasulj doduse oticicu kolima ali cu vam ipak reci dal te sa pravom oprostili il ste pogresili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Diver 0 Napisano April 21, 2007 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan mmmm Pasulj!!! nNe verujem da ce iko da se ljuti zbog pasulja, ima da mavratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...