zarko1983 79 Napisano Avgust 3, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Rep (plastike) ako neko ima povoljno i nosace plastika(aluminijumski kostur) prednju masku sa farom od k1,k2. Trebace tu jos sitnica ali ovo je za pocetak da vidimo da li nudi neko nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Avgust 3, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i rep i masku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Avgust 4, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan znam brko u opcijama si samo da vidimo za ostale delove, ako znas nekog da ima ostalo javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Avgust 5, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Jel te interesuje ? Napisi sta mislis pod sitnice . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Avgust 5, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan trebace mi mozda usisnici, vizir sedista ali otom potom da prvo nadjem ove bitnije stvari gledao sam neke tvoje oglase ne znam sta je jos od toga aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Avgust 6, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Far sam prodao , imam plastike koje usmeravaju vazduh ka hladnjaku , plastike za ispod maske, i jos dosta sitnica... Javi ako ti bude nesto trebalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Avgust 6, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan e jel mozes da mi slikas te plastike za ispod maske ako mislis na prednju masku, nesto mi tu nije jasno, nasao sam prednju masku ali je nepotpuna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Avgust 7, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Avgust 9, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan trebace mi ove plastike za ispod maske, koliko love za to moze i na pp? nigde da nadjem far i vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kodar 29 Napisano Decembar 5, 2010 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan trebace mi ove plastike za ispod maske, koliko love za to moze i na pp? nigde da nadjem far i vizir imam fabricki vizir za k2 600, crne boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 5, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ima far na prodaju samo je pitanje da li hoces da ga platis koliko vredi ili cekas da nadjes upola cene . Imas jedan bas na moto berzi, 200e trazi covek. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Decembar 7, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan cekam da nadjem upola cene nije mi hitno hocu da uglavim prednju masku i rep na srada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 7, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan trebace mi ove plastike za ispod maske, koliko love za to moze i na pp? nigde da nadjem far i vizir imam fabricki vizir za k2 600, crne boje. posto vizir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kodar 29 Napisano Decembar 12, 2010 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan 30 evra...Ako ste zainteresovani . 063/316-122 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Decembar 17, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Nabavljen rep, sad mi treba bar vozacevo sediste za k1 i takodje konstrukcija repa, ne bih nista preradjivao moju hocu da ostane u fabrickom stanju. Ako nadjem konstrukciju repa i sediste posle toga ide podrep i stop od k4. Pisite ljudi ako negde nesto ima..... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Decembar 17, 2010 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan a shto ti brate ne kupish lepo K1-K2 ..............ZAGKILLER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 17, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam stop od k4 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Decembar 17, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan a shto ti brate ne kupish lepo K1-K2 ..............ZAGKILLER hahah.... kako si me nasao..... a odgovor je zato sto mi je srad bas u dobrom stanju agregat je odlican ide kao mecava a drugi deo odgovora je zato sto necu kupovati k1 ili k2 vec k4 ili k5 samo malo da se okrepim finansijski a do tad mogao bih da osvezim srada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Decembar 17, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan imam stop od k4 1000 pusti na pp cenu, nigde da nadjem konstrukciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Decembar 17, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja Nova i cena je 100e. 064/128-6963 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 18, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan 50 stop od k4 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Decembar 27, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Znaci kupljene plastike repa, kostur repa sa nogostupima, vozacevo sediste, ostaje jos SUVOZACEVO SEDISTE, I STOP OD K4. Sad moram da izguram do kraja kad sam zagazio. Ljudi nudite ako nesto neko ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...