Goshke 2786 Napisano Januar 28, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan To stoji Al realno, kad vozis off pa se zaglavis negde, i cesto ti se gasi motor, dosta lakse je upaliti na anlaser, ili kad si u u nezgodnoj situaciji na nezgodnom mestu, pa nemas gde ni da se okrenes a kamoli da izmanes kurblom A jos lakse je zvati mamu i tatu da izvuku, devojcici motor iz blata Da zovem mamu i tatu? Kad bi videli gde sam spalili bi me na trgu republike Da ne offujemo vise, sve ima svoje prednosti i kurbla i anlaser 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Januar 28, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan To stoji Al realno, kad vozis off pa se zaglavis negde, i cesto ti se gasi motor, dosta lakse je upaliti na anlaser, ili kad si u u nezgodnoj situaciji na nezgodnom mestu, pa nemas gde ni da se okrenes a kamoli da izmanes kurblom A jos lakse je zvati mamu i tatu da izvuku, devojcici motor iz blata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2434 Napisano Januar 28, 2011 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem kurblu ali samo onu koj pali iz prve !!! :moto3: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Januar 28, 2011 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem kurblu ali samo onu koj pali iz prve !!! :moto3: Pa kako mislis da se onda zagrejes pred off road voznju Cuo si, valjda, da je u svakom sportu najbitnije zagrevanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Januar 28, 2011 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Ja odkad palim na kurblu, ne plaćam teretanu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Januar 28, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ovde mislim da je kolega nam Kaljavi zakurlbo bar 50x(zato ga i slikah ) ,jer je tu uleteo,pa overio , a Tetka nešto nije bila baš u šteli. Obrati pažnju na kacigu gde je,pa je onda rukvice skinuo pa posle toga mi je popio sve u rancu što sam imao,pa kad je gospođa sastavila ,menjali smo putanju tj odmah na izvor(Vilina Vodica) da se napoji i dođe malo sebi. Tako da je kurbla baš za MOMČINE ps ovo beše oglas za prodaju a mi se raspisali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Januar 28, 2011 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se vlasniku oglasa, ali moram da dodam jos i ovo, da se kupci ne uplase kurble. Ako je motor ispravan i dobro ustelovan mora da lako upali na kurblu, i posebna je draz poznavati svoj motor i prepoznati ako je pri padu presisao, ili ostao bez goriva, ili ... I u startu nauciti kako ga paliti ladnog, kako vruceg ( to kako nemislim kako skakati po kurbli, vec koliko dodati gasa, dal paliti bez gasa, dal ga iskurblati par puta pa tek onda podici saug, ... ) Kazem vam i to je posebna umetnost kad samo vlasnik ume da u svakom trenutku upali svoj motor na kurblu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krsta63 56 Napisano Januar 29, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Nis Motocikl: CBX, GS, GS, VF1000R, R50, TL, VSTAR Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam sam upalio motor na kurblu sa polomljenim kolenom,mislim da nije problem paliti ga u normalnim uslovima 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 1, 2011 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pih, a ja ću jednog dana plakati za ovakvom makinom.... aj bar je oglas na prvoj strani. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krsta63 56 Napisano Februar 4, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Nis Motocikl: CBX, GS, GS, VF1000R, R50, TL, VSTAR Prijavi odgovor kao problematičan Evo još slika: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krsta63 56 Napisano Februar 7, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Nis Motocikl: CBX, GS, GS, VF1000R, R50, TL, VSTAR Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 1300.Pocetkom svakog sledeceg meseca cena za 100 visa 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Februar 8, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Prodace se za 7-8 meseci po mojoj skromnoj proceni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krsta63 56 Napisano Februar 8, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Nis Motocikl: CBX, GS, GS, VF1000R, R50, TL, VSTAR Prijavi odgovor kao problematičan Zbog drskosti zadnjeg potencijalnog "kupca" nova cena 1400 evra 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Februar 9, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Februar 9, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Zbog drskosti zadnjeg potencijalnog "kupca" nova cena 1400 evra Е нек'си му рек'о! Јеси завршио трговачку или си природно тако талентован? 18 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Februar 9, 2011 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Spave ludaku, pao sam sa stolice :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krsta63 56 Napisano Februar 10, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Nis Motocikl: CBX, GS, GS, VF1000R, R50, TL, VSTAR Prijavi odgovor kao problematičan Dvojici vickastih savetujem da krajem ove godine pozele da im Deda Mraz donese pravi motor.Jedini nacin da imaju nesto cime bi se zanimali a ne prosipali pamet po forumima.Mada cime raspolazu,trebali bi to da cuvaju Moracu da vam objasnim,moj je motor,legalan,znam u kakvom je stanju,koliko vredi (nije sigurno slagan kao puzzle kao neciji). Najtuznije za kupce je da motor ne moram da prodam,novac mi nije preko potreban.Prodacu ga za cenu koliko vredi,ni cent manje.I to za novac,nikakva zamena me ne interesuje. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ma samo da ode ono moje sokocjalo i zovem te... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krsta63 56 Napisano Mart 10, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Nis Motocikl: CBX, GS, GS, VF1000R, R50, TL, VSTAR Prijavi odgovor kao problematičan Hajde 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Mart 10, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha ha ha ha nemogu da verujem ha hah a hha ali kad sam procitao ono gore jos se smejem zbog drskosti kupca ha ha ha ha ha .Srecno sa prodajom,motor je vrh za te pare ali realno . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Mart 11, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uf koliko je ljudi pogodilo ovo? Pazi samo sve te minuse Da popravimo malo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Mart 11, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ja bi ako je jos neko bio drzak digao cenu na 2000e 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krsta63 56 Napisano Mart 11, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Nis Motocikl: CBX, GS, GS, VF1000R, R50, TL, VSTAR Prijavi odgovor kao problematičan ... jos jedan biciklista ..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krsta63 56 Napisano Mart 14, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Nis Motocikl: CBX, GS, GS, VF1000R, R50, TL, VSTAR Prijavi odgovor kao problematičan Hitno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Mart 14, 2011 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je hitno, povecaj jos malo cenu, mozda ti se neko javi 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...