SlobodanR 23 Napisano Jul 31, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Dvospratna tank torba, prvi sprat je proširiv, kapacitet 30/40 litara, 5 jakih i sigurnih magneta, 2 bočna džepa, kišna kabanica, kaiš za rame i postava za geografske mape. Torba je bukvalno sedam puta upotrebljena i bez ikakvih ostecenja je. Saljem brzom postom na datu adresu. Cena 5500.00 dinarki tel: 0655362007 Razlog prodaje: kupio sam tri kofera i torba mi je sada samo veliki visak opreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1368 Napisano Jul 31, 2010 prisutan, 1167 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan evra? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano Jul 31, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Moze! ;D 50e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1368 Napisano Jul 31, 2010 prisutan, 1167 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan makolikoevraneraimitipkazarazmakjeb.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano Avgust 1, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan 50e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam ovakvu torbu pre godinu dana i vredi svaki dinar (evro). Moze da stane gomiletina stvari u nju, a po gradu nosim samo donju torbu, u koju opet staje gomila. Da dodam da donja torba ima jedan kais za nosenje preko ramena, a gornja ima dva kaisa i moze da se nosi kao ranac. Magneti su odlicni, jaki, nema mrdanja. Ima i kaiseve za motore koji nemaju gvozdeni rezervoar. Ako se setim jos necega dodacu... Pozdrav, Nebojsa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano Avgust 2, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dopuni! Ja je toliko nisam koristio da nisam ni provalio koliko moze biti dobra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 154 Napisano Avgust 2, 2010 Iceman, 176 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posalji mi torbu umesto auspuha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano Avgust 2, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ooooo... Taj SV je lepo nosio ovu torbu par puta. ;D Mogu torbu a unutra auspuh, naravno torba po ceni iz oglasa. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano Avgust 5, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Prodato za 55e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...