Jump to content

Moto Zajednica

Trkacka R1 3000e

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 204 postova
  • Motocikl: CBR 954RR

hehe , tako sam i ja mislio dok sam imao cagivu frecciu sa friziranim cilindrom i auspuhom i isla je dobro ....ali  nema shanse protiv rs-a ... nema ona ni ram ni viljusku za trke , a ni kocnice ..  ide 190 po njenom satu a to je oko 150 mozda i manje po gps-u ....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

hehe , tako sam i ja mislio dok sam imao cagivu frecciu sa friziranim cilindrom i auspuhom i isla je dobro ....ali  nema shanse protiv rs-a ... nema ona ni ram ni viljusku za trke , a ni kocnice ..  ide 190 po njenom satu a to je oko 150 mozda i manje po gps-u ....

Zato sam ga i pitao.Matoro je to i prevazidjeno,i po kocnicama,i po ogibljenju,po tezini ne znam koliko je teska,plus uske gume....

• Podržavam 1

• U prolazu, 53 postova
  • Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL

jeste matoro....i jeste ogibljenje prevazidjeno,e bio sam slobodan da isprobam koliko stvarno brzo ide [po gps-u] kad njen sat pokazuje 180km/h po gps-u je 160km/h  e to zza gume ste potpuno u pravu, 130/70 je po meni prilicno uska guma,a brembo kocnice mogu da vam kazem koce i tek kako,neko pomenuo tezinu 140kg

• Zainteresovan, 582 postova

jeste matoro....i jeste ogibljenje prevazidjeno,e bio sam slobodan da isprobam koliko stvarno brzo ide [po gps-u] kad njen sat pokazuje 180km/h po gps-u je 160km/h  e to zza gume ste potpuno u pravu, 130/70 je po meni prilicno uska guma,a brembo kocnice mogu da vam kazem koce i tek kako,neko pomenuo tezinu 140kg

Uostalom, dovoljno je da napravi prve korake, pa ako se nadje u tom svetu lako ce da se kupi rs...

Da ne off vise oglas, pusti Sasi pp, izaci ce ti u susret sigurno...

• U prolazu, 53 postova
  • Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL

Uostalom, dovoljno je da napravi prve korake, pa ako se nadje u tom svetu lako ce da se kupi rs...

Da ne off vise oglas, pusti Sasi pp, izaci ce ti u susret sigurno...

Zahvaljujem na savetu i na podrsci ;)  ;D

• Svrati ponekad, 296 postova
  • Motocikl: 916 SP,

Ako odkucis da vozis sledecu Batajnicu nazovi 018/237- 738 i sredice ti sekretar kluba sve u vezi dokumenata a ti samo odradi lekarsko.Prosle godine smo u klasi 125 imali takmicara sa cagivom koja je bila konkurentna medju aprilijama. Sve zavisi od stepena pripreme. Neka cagiva je brza od aprilije i obrnuto.Nesic sa cagivom ima rekord kruga u klasi u Kraljevu kada su motor vrhunski pripremili u Italiji.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja