Jump to content

Moto Zajednica

BELA CRKVA MC R.I.P. 30.31. Jul i 01. Avg. X Jubilarni Moto-Skup

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 265 postova
  • Motocikl: VN 750 custom

Evo ako bude promenljivo vreme u pregovorima sam sa nekim devojkama da dodjemo autom u subotu pa me interesuje koliko je ulaz za pesake i kako ide kamp kad dodjes autom jer sam uvek isao motorom? moze kamp ili ne i kako?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 670 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000VA

Upad za pesake ce biti 150 ili 200 dinara,jos se nezna tacno, a auto mozes da parkiras na betonskom parkiralistu ispred samog ulaza u kamp.Naravno.autom unutra neces moci,izuzev prodavaca opreme

• U prolazu, 52 postova

Ti ides u petak, jel sale? Ja idem u subotu. Ako postavljate satore, zauzmite nam mesto :D

trebalo bi batice... Mada nisam bash 100 % siguran da idem u petak, al najverovatnije cu ici u petak... Nemash frke, cuvam ti tamo mesto ... :) :) :) Povedi i onog fotoreportera ... :) I zence, naravno ... :)

• U prolazu, 48 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250

JA NECU DA DOLAZIM JER SAM PRESTAO DA PIJEM ! DOBRO NIJE IZASLA I MOJA SLIKA KAKO SPAVAM PIJAN NA MOTORU !

:D  :D    :D     

• Svrati ponekad, 259 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800FI

Ti ides u petak, jel sale? Ja idem u subotu. Ako postavljate satore, zauzmite nam mesto :D

trebalo bi batice... Mada nisam bash 100 % siguran da idem u petak, al najverovatnije cu ici u petak... Nemash frke, cuvam ti tamo mesto ... :) :) :) Povedi i onog fotoreportera ... :) I zence, naravno ... :)

Fotoreporter cisto sumljam da ce ici.....ali mi se vidimo tamo 100%. Ako budes isao u subotu, onda mozemo da vozimo zajedno.

• Svrati ponekad, 265 postova
  • Motocikl: VN 750 custom

Krecem sutra ujutru tako da se vidimo sutra pre podne. dolazim mopedom a ove devojke kako oce, ima nas dosta sa satorima pa ce se snaci nekako valjda

pozz i do  :o

• U prolazu, 0 postova

bio,video,mesto prelepo ekipa dobra,program standardan,samo sto su tamo navucene neke ekipe kojima nije mesto tamo a evo primer:kod izlaza prema jezeru bili su neki momci(automobilom pezo)i od 03 sata pa do 06,15su pustali sto rumunsku narodnu sto nasu narodnu muziku a dernjava neverovatna,ja izadjem iz satora ljut opomenem ih a oni na to:sta oces pa vi motorasi sad kad ustanete pa popalite motore,gledam u momka neznam sta da mu kazem pa se pitam ko je pogresio manifestaciju ja ili on i to se desava tamo redovno

• U prolazu, 48 postova

Mi smo bili i mogu vam reci da je susret na mene ostavio jak utisak u naj pozitivnijem smislu, prvi bend koji je svirao odradio je posao mnogo dobro, piva je bilo u vise nego dovoljnim kolicinama, kisu nismo ni osetili. U svakom slucaju, dolazimo sledece godine opet.

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: BMW F800GS

Dosao u petak i ostao do nedelje i odlicno se proveo.Kamp blizu jezera,dosta motora i odlican izbor muzike,falim te boze da odem na jedan susret,a da ne svira Djordje David,ali imali ste jednu jako veliku manu,a to su WC-ei posto su poljaci prevazidjeni odavno.U nedelju ujutro je takav smrad bio okolo da je to strasno.Muski i mogu da se snadju,ali mogu misliti kako je bilo devojkama koje su morale da udju unutra.Mislim da je moglo da se nadje i koji dinar za 10 Toija

Pozdrav

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja