tadijasid 16 Napisano Jul 26, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem desni top ili ceo auspuh. 064/967-3789 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 26, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A covek nije mogao da ih proda pre mesec dva.. Negru je ostala neka topcina..pa ga kontaktiraj.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadijasid 16 Napisano Jul 27, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan A covek nije mogao da ih proda pre mesec dva.. Negru je ostala neka topcina..pa ga kontaktiraj.. Znam za te topove od pre dva meseca ako ne i vise ja sam hteo da ih kupim, ali su bili u losem stanju. A Negro mislim da nema original top, a ja bi za sad ako mogu original da nadjem. Uglavnom hvala na informaciji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...