Floyd**** 15 Napisano Jul 25, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dakle,zanima me da li je moguce i kako zavesti npr. agregat od neke yamahe na ram od neke honde... Sta je potrebno za tako nesto,mora li se vrsiti atest itd? Znaci od jednog motora imam papire za ram,a od drugog papire za agregat,kako od toga napraviti jedan motor legalno sto jeftinije :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Jul 26, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sve je moguce,odesh na mashinski fakultet i uradish atest,onda unesesh u saobracajnu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2412 Napisano Jul 26, 2010 Andragog, 4985 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan U novim saobracajnim dozvolama nece biti broja motora, samo broj sasije! Ugradi ga slobodno i dodji kod mene u Cacak po atest, cena dva piva. Turi agregat i cepaj Katalinski!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4909 Napisano Jul 27, 2010 Drug član, 1875 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam video u podzakonskim aktima, ipak ce biti bropj motora, ali samo prve cetiri cifre (koje oznacavaju tip motora) tako da ces moci da menjas motore koliko hoces ali samo dokle je to isti koji je bio ugradjen serijski na taj ram, bas kao rezervni deo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jul 27, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Uf,niste mi bas pomogli.... Dakle sta se sad moze uraditi povodom toga,nesto opsirnije o atestu,za trike mi je pricao covek,komplikovano jako,oko 500 e ga je sve izaslo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...