pit 237 Napisano April 17, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hteo bih da promenim vizir ili da nadogradim postojeci posto me preko stotke ubi vetar sa ovim postojecim.zvao sam Balosavu i oni imaju turing vizir za tdm koji je veci 5 santimetara od originala a mozda i toliko siri koliko sam video na slici, sad ne znam da li je to dovoljno i da li ima neka nadogradnja da se uradi ili kupi ako neko zna neka mi kaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano April 19, 2007 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Zovi Ivana, garantovano resava sve probleme te vrste ! Cak i bolje od originala a provereno jeftinije ! 064/2847847 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 19, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan zvao sam Balosavu i oni imaju turing vizir za tdm koji je veci 5 santimetara od originala a mozda i toliko siri koliko sam video na slici' date=' sad ne znam da li je to dovoljno.[/quote'] Trebalo bi da je dovoljno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kovac_Dingospo 0 Napisano April 19, 2007 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Ivan pravi covek za tebe masa ljudi mi ga je preporucila,jurio sam vizir za vespu et2 a i video sam par vizira koje je napravio.Sjajni su,bolji mozda i od originala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano April 20, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to ok oko pravljenja vizira ali ipak ako ti to stoji ispred ociju bolje da bude od dobrog i originalnog materijala. Mozes da uradis sledecu stvar za TDM-a: kupis Givi ili MRA vizir (ja sam uzeo Givi jer je ogroman) i ako ti ni to ne bude dosta onda odes kod tog Ivana da ti od starog vizira isece parce i napravis ono dodatno krilce (inace u Touratech-u kosta milion novaca). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 21, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to ok oko pravljenja vizira ali ipak ako ti to stoji ispred ociju bolje da bude od dobrog i originalnog materijala. Mozes da uradis sledecu stvar za TDM-a: kupis Givi ili MRA vizir (ja sam uzeo Givi jer je ogroman) i ako ti ni to ne bude dosta onda odes kod tog Ivana da ti od starog vizira isece parce i napravis ono dodatno krilce (inace u Touratech-u kosta milion novaca).I ma li Givi predstavnistvo kod nas i gde su tel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano April 21, 2007 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kod Ivana ugradio vizir po mom nacrtu iz glave. Uradio ga je kao saliveno cemu se radi ? naime tacno je da je mana kod TDM-a neadekvatna visina vizira samim time i zastita od vetra ali produzenjem novoga i savijenom ivicom gornjom za oko 8 cm sam dobio kao visok vozac[187cm] ok zastitu ali ne i smanjenje buke ! znaci nemojmo mesati pojmove jer buka je jedno a fizicka zastita drugo. E sada takodje nije tacno da su MRA viziri kao ono ,,,jaci kvalitetniji po pitanju materijala.a zasto to kazem .? jer pleksi staklo koje sam kod Ivana ugradio je testirano na putu od 2000km u oba pravca sa dve ruzne situacije [kamicak od kamiona pri 140km/h] i udarac decje lopte vozim ga dve godine i toplo preporucujem izradu kod Ivana jer je em jeftiniji em ga moze uraditi za istu sumu prema visini i zelji vozaca. Samim time se izbegavaju veliki troskovi nabavke MRA koji je jako diskutabilan iz razloga sto sam imao priliku da vozim jedan MRA na tdm-u 94g i stvar je bila skoro ista buka velika oko kacige a zastita cak za nijansu manja....verovatno opet kazem jer sam malo vislji vozac za njihove standarde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano April 21, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa Ivanom imam pozitivno iskustvo uradio je isti kao mra turing vizir za moju teneru, i jako sam zadovoljan i uštedeo sam 50 eura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano April 21, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan pit zovi trion motors. mislim da oni donose givi. http://www.trionmotors.com/trion.php? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano April 21, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican je ivan a uz konsultaciju sa njim uspeh je zagarantovan !!! a jeftinije mnogo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...