Jump to content

Moto Zajednica

Tresenje volana, pomoc

Recommended Posts

• Drug član, 1043 postova
  • Motocikl: Honda NT650V deauville

Pozdrav,

imao sam udes prosle godine sa motorom mada nikakve promene u ciklistici nisam  do sada nisam primetio ali sinoc sam se vozao i kada sam pustio ruke sa kormana isti je poceo da se trese levo desno (slappering po engleskim autorima) i kada bih vratio ruku na korman on se smiri i vise ne mrda, da napomenem da u voznji to nisam primetio sa obe ruke na volanu, ali kada sam ih pustio, nezavisno od brzine, volan odmah krece da plese levo desno. Sta bih trebao da proverim i na sta da obratim paznju-centriranje tockova, balansiranje, stegnutost tockova?

Primetio sm isto da mi kao malo plese zanji tocak u krivini (kao da mi isklizne podloga) pa cu danas da proverim i caure zadnje viljuske-a pitanjce je da li bi se korman ovako ponasao ako su kojim slucajem caure malo otisle?

i da prometalo je keeway superlight kruzerce od 150 kubova koje mi do sada nije pravilo probleme

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 44 postova

Mogu biti lezajevi u trouglu viljuske, NA PRVOM MESTU GUME, kufer- ako ga imas pozadi. I ako ti je zadnji tocak nesto fehler moze da se manifestuje na prednji kraj... Ali obicno budu gume, ako mozes, podigni prednji kraj, zavrti tocak i stani sa strane, pa gledaj da li je negde izbacio balon na gumi, gledaj i rastojanje od felne do vrha gume, ili gledaj vrh gume u odnosu na neku ravan u pozadini, ako ima ispupcenja, there's ya problem...

• Drug član, 1043 postova
  • Motocikl: Honda NT650V deauville

Stavio sam kofer, probacu bez njega da vidim sta ce da kaze, otprilike simptomi krecu od pre par dana kada ga namontirah (to mi nije palo na pamet)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja