tango 0 Napisano Jul 21, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svim ljubiteljima dvotockasa i zavisnicima o adrenalinu. Moze mala pomoc oko kupovine? Imam par pitanja za vas iskusnije drivere. Zalepio sam se za ova tri modela : Honda shadow vt 600 Honda cbr 600f Honda vfr 800 iz prilozenog se vidi da sam zaludjenik za hondine masine ipak honda je majka svih motocikala, bez uvrede ostalih.. Interesuje me potrosnja,udobnost za duze relacije,registracija i neke osnovne stvari ili da nazovem boljke na koje bi trebao da obratim paznju pri kupovini. shadowka mi je na prvom mestu ali ne mogu se odluciti jer zujalice imaju opaku masku. pisite .. pozzdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 21, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svim ljubiteljima dvotockasa i zavisnicima o adrenalinu. Moze mala pomoc oko kupovine? Imam par pitanja za vas iskusnije drivere. Zalepio sam se za ova tri modela : Honda shadow vt 600 Honda cbr 600f Honda vfr 800 iz prilozenog se vidi da sam zaludjenik za hondine masine ipak honda je majka svih motocikala, bez uvrede ostalih.. Interesuje me potrosnja,udobnost za duze relacije,registracija i neke osnovne stvari ili da nazovem boljke na koje bi trebao da obratim paznju pri kupovini. shadowka mi je na prvom mestu ali ne mogu se odluciti jer zujalice imaju opaku masku. pisite .. pozzdrav shokovi ;D ;D :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Jul 21, 2010 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan VFR 800 98-01 godiste RC46 potrosnja od 5-6 na otvorenom a u gradu do 8, najjaci, najpouzdaniji i najudobniji od sva tri pomenuta modela. Svaka preporuka, problem moze da napravi jedino regler sto je boljka skoro svih Hondi, ali to sve vrlo jeftino resava Joska iz Temerina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 21, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan tango jesi li ti ikad vozio nesto ? kako mozes uopste da poredis prvi sa druga dva motora? jedino zajednicko sto imaju je ime firme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tango 0 Napisano Jul 21, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala brate sponja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tango 0 Napisano Jul 21, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan poredjenje priznajem da je lose ali pokusavam da spojim ono sto volim i korisno motor bi kupio do 2500 plafon 3000 e. vise volim zujalice ali sa njima je jako tesko ici na duzu relaciju cbr 600 rr. pa sad kad kupujem hteo bi da spojim i jedno i drugo da izgleda sportski a da je udoban za neko krstarenje i relativan potrosac.razumes me vozio sam cbr 600rr ali samo od drugara nekoliko puta znaci nista ozbiljno. . ako mozes pomoci unapred hvala pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Jul 21, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti je onda 600f pravi izbor... Mali potrosac, moze da se potera kad zatreba, udoban...Lep polozaj sedenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tango 0 Napisano Jul 21, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan a koja je cifra kad je u pitanju registracija za hondu cbr 600f i dali umara voznja od recimo bg do crne gore tnx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jul 21, 2010 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan da li ces se umoriti od Bg-a do Crne Gore na cbr600f? nisam je vozio puno, mozda 20 kilometara pa sam se umorio jer je nikad do tad nisam vozio... probas, ako ti odgovara uzimaj, neces se pokajati...kad se naviknes i jos ako ti se svidja nikad se neces umoriti sa bilo kojim motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tango 0 Napisano Jul 21, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan imas pravo hvala care pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 21, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan druze iz tvog posta se vidi da nisi bas neko ko se navozao motorima...a vec planiras da ides na more motorom....hmmm necu nista da kazem sem da dobro razmislis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 21, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan druze iz tvog posta se vidi da nisi bas neko ko se navozao motorima...a vec planiras da ides na more motorom....hmmm necu nista da kazem sem da dobro razmislis uff likes this ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 21, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Svaki dan bar jednu temu otvori neki clan koji verovatno vozi tomosa i mladji je od 93 god, i postavi pitanje tipa dal da uzmem r6 ili ktm 525exc, jbg u istom su cenovnom rangu, moze li neko da mi ih uporedi, sta je bolje uzeti??? Imate pretragu, pa rokajte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 21, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa bolje ktm kad bude pao a pasce brzo, manja ce steta da bude ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 21, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha nema sta da polomi Al ima posteno da se usere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Jul 21, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan strasno koliko neozbiljnih tema ima... da ne kazem - glupih... pa nek se ljuti ko god hoce... Inace, pretraga... sta to bese ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tango 0 Napisano Jul 21, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan e sabane jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Jul 21, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahahahaaa... vaistinu saban... ajde sine obrisi sline... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Landser 13 Napisano Jul 21, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje uzmi sva tri pa u zavisnosti od raspolozenja svaki dan biras koji ces da vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 21, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Citiram: "...shadowka mi je na prvom mestu ali ne mogu se odluciti jer zujalice imaju opaku masku." Pa da se vidi ko je saban hahaha ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 22, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ajde sta se cimate...da nema ovakvih ne bi imali cemu da se smejemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...