Dzigorius 134 Napisano Jul 21, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Auuu ljudi u koju vi krajnosti idete??? Prvo ste hteli da ubijate, presudjujete i uzimate pravdu u svoje ruke......sad hocete da trazite da se povecaju kazne......?????? Najbolje bi bilo da kad napravite neki prekrsaj sami skoknete do SUPa i uplatite kaznu, uvrstite to u taj vas protest na kome vas niko nije ni saslusao a ni primio..... Ovo je velika tragedija ali ne razumem zasto se neki sada od vas hrane ovom nesrecom i pricaju stvari koje bas nemaju veze sa realnoscu???? Nesrece se desavaju, budala uvek ima, ginemo mi a ponekada na zalost i pesaci....... Ako stavite na tas, videcete da smo mi najugrozeniji u saobracaju i da nas najvise ubijaju......a nesto ne vidim da se gradjanstvo brine kada neko od " nasih " bude brutalno ubijen na drumu???? Kazu jbg. sam je trazio djavola!!??? Smirite strasti i malo razmislite sta pisete pre nego sto otkucate post.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Džigorius 1.Taj "BUCA" NIJE BAJKER,TO JE JEDNA ČOBANČINA! 2.NESREĆA JE KADA SVE BUDE PO PROPISIMA A NAPRIMER OTKAŽE NEKI DEO(guma,kočnice.......)DIVLjAČKA-NASILNIČKA VOŽNjA NIJE NESREĆA!!!!!!!!!!!!! 3. PODJEDNAKU KRIVICU IMAJU PANDURČINE KOJE JEDINO ZNAJU DA NAPLAĆUJU KAZNE ZA NENOŠENJE KACIGE ,A PRITOM IM SEVAJU JAJA ZA NEKIM LIKOM KOJI VEĆ MESEC DANA DIVLjA PO GRADU NA NEREGISTROVANOM MOTORU! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjačin Vrač 8 Napisano Jul 21, 2010 Džedaj vitez, 289 postova Lokacija: Ruma / Guangzhou Motocikl: Yamaha Dragstar 650 Prijavi odgovor kao problematičan ...nema razloga za zadnjak u gradu, gradskim ulicama... da zbog nedostatka kubikaže svog ega, napraviš ovako nešto... opravdanje ne postoji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 21, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je zaista strasna tragedija! Zauvek se ugasio jedan mlad i nevin zivot! Saucesce porodici i prijateljima malog Davida! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex Magnus 43 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 112 postova Motocikl: Panasonic 89. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je još jedan dokaz da je sve otišlo u PM... Ne prođe dan a da ne naletiš na ponekog debila koji ne mari ni za sebe ni za druge... Drago mi je da sam prodao motor, motori su postali moda i alat za kurčenje, kao nekad kajle oko vrata i utoke za pojasom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan ma nemojte tako za kolegu sszgo-a,nije on bas tako mislio.on tockira pametno i bez greske Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzontra 1 Napisano Jul 21, 2010 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucešće porodici i prijateljima nastradalog dečaka. Ne postoji uteha za ovo što mu se desilo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Jul 21, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan @ Svi osim sszgo-a : Pa da li je moguce da niko ne primecuje koliko kolega sszgo prca ceo forum... Ma dajte ljudi... Da li sam ja lud posto to jedini primecujem. Sta god da sam procitao, nikada nista zlonamerno nije napisao, niti opsovao prvi, zar je moguce da je pametniji od svih ? Da je nadmudrio svakoga ... nemojte da zaboravite da su ovo reci slovima ispisane, a ne glasom recene - razlika je velika, ali se ocigledno to zaboravlja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 21, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma ja sam mislio bas sve sto sam rekao ali sto ovde ima podosta zatucanih retarda koji tumace kako im se svidi to je druga stvar ja napisem MOTORISTA JE KRIV ali nevezano za to PESACI MORAJU DA OBRATE PAZNJU KAD PRELAZE I DA SE NE ZALECU JER TO JE ZDRAV RAZUM ZAJEBI STA ZAKON KAZE a onda retard meni kaze: KAKO MOZES DA BRANIS MOTORISTU? onda dodje drugi retard i pocne da kenja kako svi sto tockare su zli , jer se nasao jedan bolid da se zakuca ovako... NO COMMENT itd itd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 283 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 447 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan A da mi smirimo strasti? Ti si sszgo samo pogrešio što si tu temu načeo ovde i danas, i to je to. Zamislite šta nam misle nemotociklisti kada je sszgo ovako dočekan na nož od motociklista. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan sszgo druže bez uvrede ali imas sliku roditelja par postova unazad pa pogledaj i dobro razmisli dali bi im mogao reći ; jebiga to je život da je malo bolje obraćao pažnju de vozi rolere sada bi bio živ. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Jul 21, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je "problem" to sto ljudi previse licno shvate neke stvari koje se ovde napisu, ne znaju se svi izmedju sebe, ne zna se kakav je ko kao covek, lose se protumaci zbog pogresne slike o nekom clanu i onda pocinje haos... kada neko shvati da je pogresio u svom postu, on nece isti obrisati, a ni reci izvini (cast izuzecima), ali kad nece ni to da uradi, pa neka pozove kolegu na klopu i onaj za koga se ustanovi da nije u pravu neka plati racun ...tako niko nece ispasti manji covek... moze samo da poraste u ocima drugih... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan sszgo ne prca nikoga!on ima svoje misljenje i stoji iza toga.mene je par puta isprozivao u raznim temama i nisam se nasao prozvanim jer svako ima pravo na svoje misljenje!!!potpuno je momak u pravu sto se tice pesaka(betmena) ali nije sad ni vreme ni mesto da raspravljamo o tome!!!porodici i prijateljima moje najiskrenije saucesce povodom smrti decaka!!! :'( :'( :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 21, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ... Ti si sszgo samo pogrešio što si tu temu načeo ovde i danas, i to je to... Upravo tako. I ja kada sam mislio na "krive drine" hteo sam da kažem da ova tema nije mesto za započinjanje rasprave o pešacima. Tačno, neki pešaci ne pogledaju ni levo, ni desno, već pretrčavaju, jurcaju, iskaču, vrlo često i van pešačkog prelaza. Počev od male dece, pa sve do rasejanih penzionera .. No, prilikom ove tragedije to nije bio slučaj. Dotični Buca je zaista dobio najstrašniju kaznu za svoje qrčenje. Da ne kažem da ju je zaslužio, ali je svakako pre ili kasnije moralo nešto da podje po zlu. No, ne mogu vam opisati koliko je jak ukus gorčine u ustima što se ugasio jedan tako mlad život STRAŠNO!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jul 22, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan sve je jasno kao dan tko je kriv i zasto suzdrzite se glupih komentara jer je nedopustivo da se prepucavate medjusobno u "crnoj kronici" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 22, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan sve je jasno kao dan tko je kriv i zasto suzdrzite se glupih komentara jer je nedopustivo da se prepucavate medjusobno u "crnoj kronici" Upravo tako, krivac je koliko je meni poznato u bolnici u teskom stanju, nadam se da ce se oporaviti, za malog Davida je kasno.......krivac je punoletan i svestan je svojih postupaka i odgovarace za pocinjeno delo, ili ako hocete nedelo........ Kako god da okrenete ima dete na dusi, sigurno je da to nije zeleo ali takodje sam siguran da ce za ovo da dobije barem 2...3 godine robije i tamo ce imati vremena da sagleda svoje greske, i sta je ucinio....... Na nama je da izvucemo pouke, da se takve stvari nebi nikada vise desile, i da javni saobracaj nije mesto za takve exibicije........ Upravo sam se vratio sa Miseluka, i tamo se standardno divlja i to je po meni OK Inace ja zivim upravo na tom bulevaru Oslobodjenja i malopre sam opet cuo da neko prolazi velikom brzinom na svom motociklu velike kubikaze........tako da neki ljudi nece nikada shvatiti a ni nauciti........ U svakom zitu ima kukolja, pa tako i medju nama ima likova koji voze i dalje velikom brzinom kroz grad........na zalost nisu svesni sta rade, a kada se desi ovako nesto onda je za nekoga kasno...... Pustimo malog Davida da pociva u miru, a nama ostaje da se nadamo da se ovakve stvari nece vise desiti ali i sami znate da je to nemoguce, i da ce uvek biti likova koji misle da su nepogresivi i da mogu da se ponasaju kao da je javni saobracaj njihovo vlasnistvo..... Nema potrebe da se medjusobno glodjemo i optuzujemo, ko je kriv, a ko nije........ Krivac ce biti kaznjen, kao god da okrenemo..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ildi 22 Napisano Jul 22, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Mužlja www.motoklubmuzlja.com Motocikl: Kawasaki GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće porodici dečaka... Tuga neopisiva, prosto nemama reči jer ni milion reči ne bi bile dovoljne. Nema opravdanja. Uzeo je život svojim glupim, bahatim ponašanjem. Bude li odležao dve, tri ili deset godina onim ljudima to neće biti nikakava uteha. Samo se nadam da taj vozač ima savest i dušu. Ako ima onda je kaznio sebe za celi život jer je ubio dete. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Jul 22, 2010 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan takodje sam siguran da ce za ovo da dobije barem 2...3 godine robije i tamo ce imati vremena da sagleda svoje greske, i sta je ucinio....... Kao otac dvoje dece se nadam da će da robija više od toga .....a kao čovek kojeg je cela stvar jako pogodila jer istu nije video samo na slici već uživo se nadam da će da robija i živi u kolicima u kojima će se svaki dan sećati kakvo je sr....e napravio . O protestu kao takvom ne mislim ništa pozitivno, prvo jer će na isti naravno doći makar 1 koji će gasirati i točkirati, drugo što nema ko da ga organizuje, a i ako se neko toga prihvati biće onih koji će da ga miniraju i to će opet da započne svadju medju motorašima (često mi se čini da živim u zemlji Iznoguda- ko je čitao stripove shvatiće). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Jul 22, 2010 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan .........da mi je brat rodjeni isto bih ovako mislio.................... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Jul 22, 2010 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće porodici malog Davida :'( Džigi malo je 2-3 godine... :-X I ja imam dvoje dece... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano Jul 22, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/199467/Divljao-danima---pre-tragedije ZBOG OVAKVIH - SVI SMO OCRNJENI I ja sam pre svega roditelj, pa tek onda ljubitelj motora i brzine.... ima li smisla uopšte komentarisati čija je krivica...sve je očigledno... ...jadno dete ...i jadni roditelji....saučešće porodici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4202 Napisano Jul 22, 2010 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Velika tragedija i tuga Saučešće porodici i rodbini malog Davida. Od pre devet meseci sam otac, čitajući i gledajući slike srce se stegne i suze krenu. U jednom se slažem sa ssZgo-om . . . I NA PEŠAČKOM PRELAZU TREBA OBRATITI PAŽNJU (možda i više nego van njega) NA KRETENE POPUT OVOG!!! Jadan dečko . . . jadni roditelji :'( :'( :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazzi 23 Napisano Jul 22, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd/Palilula Motocikl: CB1000R Prijavi odgovor kao problematičan Crna hronika Vesti o fatalnim nesrećama koje su se desile motociklistima, uz analizu razloga zbog kojih se nesreća desila... Ja na ovih 8 strana nevideh nikakvu analizu ili neki zakljucak ... osim da ste svi ispljuvali sszgo-a zbog njegovog generalnog stava. Ja sam roditelj i vozim R motor i izvuko sam zakljucak ... Kao vozac cu paziti vise na pesake, da tockiram necu (mnogo sam se odricao zbog motora pa mi je zao da ga tako mozda sjebem) a svoje dete cu uciti da 4 puta pogleda kad prelazi ulicu i da ako ulica ima 2 trake i u prvoj je auto stao ne znaci da je i u drugoj. Ovo jeste velika tragedija ali u Beogradu se cesto desava da auto u jednoj traci stane da propusti nekog a da covek u drugoj traci to ne shvati. Meni kad tako neko stane ja uvek oprezno izvirim da vidim dal ce i u drugoj traci stati. I vec sam to rekao ... a evo predlog, otvorite deo foruma za izjavljivanje saucesca posto se objasnjenje podforuma Crna hronika kosi sa tim ... ili ja to pogresno tumacim? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lina 17 Napisano Jul 22, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Tuzna sam i ocjana,preplasena i slike su mi neutesne.Imam klinca od 11 godina i bol u tragediji za detetom je neopisiva i samim tim potreba da nesto i kazem veca. I iz svega ovoga na zalost znamo da ce vest o nastradalom decaku doci i proci...zavrsice kao i svaka druga vest. Vi cete se prepucavati o pesackom,saobracaju,zakonu,legalnosti ovog i onog..ko je sta rekao,izgovorio...pet dana prepricavanja i kraj,ali ovo je ipak nesto sto svakom od vas treba da stoji u svakoj celiji.Na kraju kazna je ovde neminovna bila zakonski bila duhovno...jer vi ste ti koji voze motore,a ne kamione i automobile. Mnogi ce reci-ja vodim racuna,pazljiv sam,vozim iz ljubavi,pridrzavam se pravila,ali gde su oni momenti kad svakom od vas dodje da malo ipak date gas i dovedete sebe, samim tim i druge, sobzirom da ste u saobracaju, u rizicne situacije(sad necu staviti kacigu,popicu samo jedno pivo...)? A opet i to je stvar momenta..neko ce da divilja do beskraja i procice bez posledica, neko ce da bude pazljiv i desi se tragican dogadjaj.Ko to zna? Sustina je da svako od vas bude apsolutno svestan kad seda na motor u sta se upusta,a kad je vec seo da to bude maksimalno bezbedno i da svesno ni jednog momenta ne dovodite sebe ni ucesnike u saobracaju u situacije bez garancije. Saucesce porodici :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...