Floyd**** 15 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa ovim viljuskama? Udobnost,stabilnost,koliki hod treba da bude itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jul 19, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Poznajem jednog Tryke-ra ima takvu viljusku hod cini mi se oko 120mm - 140mm inace nebi preporucio za motor... cuo sam iskustva jednog jagodinca ima je na Falkonu.... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikitrike 0 Napisano Jul 19, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Prvo nije jagodinac nego kragujevcanin ,drugo njegov spring je lose urdjen u startu, trece spring moze na bilo koji motocikl, cetvrto sigurnija je od bilo koje druge,peto udobnost zavisi od izrade........... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pricao sam sad sa Pejsom pola sata,tema moze slobodno da se zakljuca sto se mene tice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...