Dragon 0 Napisano April 16, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam tacno gde, ali znam da su se vracali sa sajma iz Sombora i da je Bojan Instruktor iz KG-a imao strasan pad tu negde, u BGD-u. Reanimirali su ga tu noc i sada je u Urgentnom. Olupao se dobro, ima neke prelome i mislim naprsnuce slezine, ili tako nesto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano April 16, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan A, da, u pitanju je Honda CX 500, valjda. Gadjao je u neki auto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano April 16, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio nocnu smenu i bio sam u UC kada su dovezli tog coveka iz KG. Imao je udes kod Bubanj potoka, lepo se sjebo,renimirali ga i izvadili mu slezinu ali verujuci u BOGA mislim da ce mu biti dobro. DRZI SE BOJANE BAJKERI SU UZ TEBE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 16, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam tacno gde' date=' ali znam da su se vracali sa sajma iz Sombora i da je Bojan Instruktor iz KG-a imao strasan pad tu negde, u BGD-u. Reanimirali su ga tu noc i sada je u Urgentnom.Olupao se dobro, ima neke prelome i mislim naprsnuce slezine, ili tako nesto! [/quote'] da nije Bojan sto vozi Caponord??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 16, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan da nije Bojan sto vozi Caponord??? Nije drugi Bojan iz Kg-a je u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano April 17, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan da nije Bojan sto vozi Caponord??? Nije Sale. Ovog Bojana zovu Bojan Instruktor, vozi crvenu Hondu. A Boki Interagent vozi Caponord, i prodaje je...Hvala Bogu, on je ziv i zdrav i nista mu ne fali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano April 23, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekih vesti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano Maj 4, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo vesti od sinoc: Jos je u Beogradu, nisu ga prebacili ovde. Cela leva strana mu je stradala: polomljena leva noga, kljucna kost, rebra sa leve strane, levo plicno krilo otkazalo, a ni desno nije bilo u funkciji neko vreme, izvadjena slezina.... Mada, stanje je stabilnije i bolje nego sto je bilo.Nije zivotno ugrozen vise. Ma, bice on dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...