slavonac 81 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Letimičnim pregledom kalendara mjeseca šestoga ustanovih kako ima zanimljivih praznika. "Što ih ne povezati i napraviti neki mali trip?" - nametalo se pitanje samo po sebi! "Gdje idemo opet?", upita me žena vidjevši kofere! "Idemo na put" - mirno odgovorim! "Pa, zar ne možemo mi ići na neki moto susret kao sav normalan svijet, a ne stalno na neka putovanja?" , nevoljko će žena. I bi po ženinom.... Krenuli smo rano ujutro s namjerom da uskoro stanemo negdje na kavu. I stali smo.... Maribor - trgovački mega centar (pogodite čiji je to bio prijedlog)!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavonac 81 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Nismo imali neku posebnu rutu osim što smo birali čim "tanje" ceste na karti... Negdje oko St. Oswalda... Na vrhovima je još bilo snijega... Iza Waldensteina... Točno prije Judenburga hvata nas kiša te stajemo u jedan restoran... Nakon što smo se prejeli prestala je i kiša ... Inače gradić je lijep i uređen - uostalom kao i sve u Austriji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavonac 81 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Nakon što smo protegnuli noge valjalo je dalje... No nismo pravo niti izašli iz mjesta kad ono opet kiša...Nakon što smo vidjeli da danas nema namjeru stati stali smo mi... Tu se nalazimo... Klasičan Alpski gasthof sa doručkom - 50-ak novaca Kako niti ujutro vrijeme nije bilo bolje nastavljamo u kišnjacima i odlučujemo se za auto-cestu... No za to nam treba vinjeta... Bilo je tu i "domaće" kuhinje... Ne dugo i stigosmo u Linz... A tu je bio koječega i za Mirelu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavonac 81 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Sam susret je organiziran u jednom malom mjestu na tromeđi Njemačke, Austrije i Češke. Obzirom na broj učesnika (oko300-tinjak) domaćin se potrudio oko organizacije... Apartman... U jutro na postrojavanju... Tu smo našli i neke "špijune"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavonac 81 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Za danas je bila organizirana cjelodnevna vožnja po skupinama no...nalazimo istomišljenike kojima nije samo do vožnje... Nakon što su svi otišli... Česky Krumlov... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavonac 81 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Krumlov je prilično lijep no i previše turistički grad, a mi smo htjeli popiti pivo u pravoj Češkoj pivnici... U Českim Budejovicama... Nakon što smo utažili i glad i žeđ na Češki način uslijedio je povratak no ne istim putem... Skela u Horni Plana... Obzirom da smo prošli kroz tri države čovjek bi rekao kako smo se navozali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavonac 81 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak dana je ponudio druženje na Europski način... Pogledajte ovo... Najmilija poza... Sa Slovenskom, inače isprobano odličnom ekipom... I tako do sitnih sati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavonac 81 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan U jutro nakon doručka dogovoreni polazak... Agolac je bio vođa puta tako da je nama ostalo samo da vozimo i uživamo u lijepim pejzažima kojih u Alpama ima na pretek... Passau... Mnogobrojna stajanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavonac 81 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Solkpass 1790 m.n.m.... Nastavak nije bio posebice zanimljiv, a bili smo malo i u cajtnotu... Naime od normalnih 470km koliko je bilo najkraće do Varaždina mi smo uspjeli napraviti skoro 700 - bez autoceste!! Ukratko četiri divna dana i sad mi nitko ne može reči kako ne idem na moto susrete! KRAJ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 18, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Napravili ste i putovanje i otisli na susret sto bi rekla tvoja zena kao i sav normalan svet :D i to jos sa nama podelili u vidu lepog putopisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam mislio da su samo vozači BMW-a sekta! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeks73 1 Napisano Jul 21, 2010 U prolazu, 27 postova Lokacija: jakovo Prijavi odgovor kao problematičan lepo, lepo nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 22, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepo,svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavonac 81 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam mislio da su samo vozači BMW-a sekta! ;D ;D ;D Da sekta - religija!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...