ugac 1150 Napisano Avgust 9, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Rešismo opet da ispalimo magistralu. Idemo preko Zlatarskog jezera na Prilike, pa preko Ivanjice do Studenice i Ušća pa "lagano" Ibarskom. Svi veseli, upravo popili svoju prvu jutarnju kafijanu. ;D Aca... ... i Brki. Skup je bio OK. Mi smo se odlično proveli i neverovatne predele pregazili. Aparat mi nije bio oko vrata jer je kiša non-stop pretila pa zbog toga ne zabeležismo sve prelepe detalje. Poz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Avgust 9, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan bese lepo na zlatiboru...vidimo se sledece godine ponovo ako bog da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Avgust 9, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ugac skroz si me razocarao ! Malo slika ! S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Avgust 9, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ugac , znao sam ja da ako ne dodjem da neces da pokazes kolegama skolicu padova sa osmehom pa sam zato otisao u Zajecar kod Djokica ! Bilo je ludo i nezaboravno ! Cak smo dobili i kondome jer je DJokic smuvao neke strankinje :D Naravno da sam ja pobegao jer sam stidljiv ali je on ostao da im pravi drustvo ! Ludo i nezaboravno ! :D pozdrav Ugac druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Avgust 9, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ovog puta profesor sigurnog pada je bio moj prijatelj Nešić. Pokazao nam je kako ne treba kočiti u oštroj krivini. Što se tiče slika ima ih još malo, ali rekoh da ne zatrpavam forum. Računam postaviće još neko. Gde su slike narode? Ima li ih? ??? Poz Pexone! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Avgust 9, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste li ga slikali u toku pada ? Moracemo stvarno da naplacujemo casove ovima sto ne znaju da padaju ! Kod KEPE krajem avgusta pa mozda nesto nauce ! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Avgust 9, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Eno je gore slika 2 minuta posle pada. Slabo pratiš na času. Doduše, motor već podignut. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Avgust 9, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan A ne gledao sam te slike nego sam mislio na trenutak pada , ja mogu da zamislim kako je kolega to uspeo da izvede nego sam mislio zbog drugih sto ne znaju :D ! Jel bi da vidis sto je DJokic nasao ribe u Zajecaru ? il da ne mesam teme ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Avgust 9, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu lose posle toliko piva :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 995 Napisano Avgust 9, 2010 Ol' dirty bastard, 633 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan samo vas gledam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Avgust 9, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Braćo gorštaci, napraviste i ove godine "laganeze" skup sa posebnim žarom i "dušom". Svaka čast Mrsiju i ekipi, veliki pozdrav od EXTREMA, odlično odradjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 10, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Istok - Zapad, nepoštujuči magistralu. Put Rožanstvo - Zlatibor Prošli ste pored nas u Arilju na plaži, posle oluj,čini mi se? Pozdrav od >>MO(A)TORACA<< Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Avgust 10, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan ^ Reche ti ja u tvoj temi da smo vas primetili. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Istok - Zapad, nepoštujuči magistralu. Put Rožanstvo - Zlatibor Prošli ste pored nas u Arilju na plaži, posle oluj,čini mi se? Pozdrav od >>MO(A)TORACA<< nisi bio na motoru,al je kec zelene boje ;D ja sam bio poslednji u koloni a video sam ti i ostatak ekipe kako pored reke procenjuje stetu posle oluje,al onu na rostilju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estikamargum@hotmail.com 1 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav organizatorima. Moram da kazem da sam razocarana organizacijom skupa ove godine, bina losa, ozvucenje lose , bendovi? treca je godina kako dolazimo na vas skup i do ove godine je kod vas bilo ekstra. ne znam sta je razlog . Nosim vasu majicu koju smo kupili pre tri godine koja je izuzetno kvalitetna i lepo smisljena a od ove godine je katastrofa. Nemojte zameriti na iskrenosti , ali to su moji utisci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4314 Napisano Avgust 11, 2010 motoras, 2480 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm... Ja sam na skup stigao u subotu,bas na defile. Sta da kazem? Sto se tice kise,jeste sjebala stvar,ali neke stvari i nemaju veze sa kisom. Ozvucenje bas lose,nisam mogao da verujem. Izbor bendova manje-vise. Nekome se svidja,nekom ne. Ja sam malo slusao Lee Mana,eto prasi on,zeza se,zabavlja raju,ali daleko je to od benda koji treba da bude zvezda veceri na ZLATIBORU. A Sinobusi? Pa ne znam. Ja sam jos malo slusao Maidene izmedju,a onda sam se zavukao u sator i zzzz... Pita me covek ujutru za dorucak. Reko',ja ne znam,ne vidim nigde da ce da se jede,niko nista ne obavestava. Napakovah BMW-a i gas kuci. E voznja je nesto najlepse sto mi se desilo taj vikend. Vozio sam i po kisi i po suncu,kroz maglu i oblake. Povratak preko Tare-B. Baste-D. Brda... Lepo sam se provozao,ali moto skup nije bas zadovoljio. Znamo i za bolje. I to mnogo bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju ujutro, bile gratis pljeskavice, tradicionlno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4314 Napisano Avgust 11, 2010 motoras, 2480 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju ujutro, bile gratis pljeskavice, tradicionlno... ] Pa verujem,ali to je rekao bih,malo rastegljiv vremenski period. Od 7 do 9 sati,kada sam ja napustio kamp niko nije ni pomenuo klopu. Mozda jeste tradicionalno,ali ja sam bio prvi put ove godine kod Highlandera. Svejedno,naranio sam "kera" dole u gradu i odjezdio da uzivam u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano Avgust 13, 2010 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan A šta se dešavalo čoperašima možete čitati u novom stripu hahahaha : http://forum.coper-srbija.com/index.php?topic=27191.msg358801#msg358801 ili slide show: http://cdn.bjbikers.com/images/imported/uW/5urhv_webplayer.php?id=page1r.jpg ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Avgust 16, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan http://putevisrbistana.wordpress.com/2010/08/16/moto-skup-zlatibor-nepostujuci-magistralu/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Avgust 17, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh ja ! NISTA BEZ UGCA ! ! ! Svaka cast za slike ! Pozdarav Ugac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...