simone 1 Napisano Jul 15, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda vtr1000f firestorm Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav zna li neko kako moze da se ubrza malo skuter imam apriliu atlantic 125 i njena krajnja brzina je nekih 90-95 nece brze koliko god dao gas a tek zamenjeni kajsevi rolnice itd. cuo sam da moze da se menja variator. da se stavi neki malossi ili polini al ne znam koliko se dobija sa tim. meni je u principu bitno da malo brze startuje. i ne znam dal postoji neka blokada elektronska ili slicno tako da bi mi i ta informacija mnogo znacila. ima li neko iskustva sa upgrade-om skutera?? hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Jul 15, 2010 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam za manje skutere da imaju blokade, u auspuhu, i na usisnoj grani (stoji jedna platna koja smanjuje dotok vazduha) .A da li je tako i na aprili-i Nisam siguran Ako hoces start stavljaju se lakse rolice, a ako hoces max brzinu idu teze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Jul 15, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ta brzina koju ostvarujes je otprilike i maksimum za tu kubikazu.Par kilometara vise mozes dobiti uz mnogo truda i puno potrosenih para i zivaca,a to se ne isplati bolje je uzeti odmah jaci skuter.Bolji start dobijas sa laksim rolnicama,ali gubis na krajnjoj brzini.Teze rolnice veca krajnja brzina los start.... a da ne spominjem i razne tvrdoce opruga u kvacilu koje takodje igraju bitnu ulogu...kad sve stavis na papir bolje je doplatiti i uzeti jaci...veruj mi ili budi zadovoljan time sto imas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simone 1 Napisano Jul 15, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda vtr1000f firestorm Prijavi odgovor kao problematičan a ona fora da se ugradi kit 210 ccm malossi koliko bi tu moglo da se dobije? ceo kit sam nasao na netu 240 evra cilindar klip karike bolcni dihtunzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Jul 15, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan @simone poslao sam ti jedan link na pp da vidis malo kako se to radi ,nije to tako jednostavno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simone 1 Napisano Jul 16, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda vtr1000f firestorm Prijavi odgovor kao problematičan hvala na linku, korisni saveti sad su mi vratili mail iz malossia kazu da moze da se ugradi cilindar glava i bregasta a sve to zajedno je 800 :-\ evra http://www.malossistore.it/Prodotto.aspx?type=M&MM=MO/APAT125&C=3113914 tako da cu najverovatnij da prodam ovaj skuter i uzmem nesto drugo, jer za te pare i da dobijem 22-23 ks ne znaci mi mogu da doplatim i uzmem bolji skuter nego reko cisto da vidim dal je neko radio tako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...