breza_nbgd 12 Napisano April 14, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: ??? Motocikl: KTM 2013 ohne zylinder Prijavi odgovor kao problematičan Veceras negde oko 20:00h vozeci iz pravca NS-a, na raskrsnici (pocetak Ugrinovacke cini mi se - nakon Galenike - sa desne strane je Altina...) ugledah rotacije a nedaleko odatle stariju hondicu rasplinutu po asfaltu. Dva automobila (ucesnika) imala su ulubljenja po vratima pa predpostavljam da se lik "provlacio" - ali nemojte me drzati za rec. Nisam primetio ambulantna kola, stavise video sam (opet nagadjam) vlasnika nekada lepoga motorcica - imao je raspravu sa uniformisanim "potencijalnim zlocama" :wink: Salu na stranu, zaista je izgledalo da nije doslo do najgoreg i ukoliko neko nesto zna ili sazna neka dopuni moju pricu. VODITE RACUNA LJUDI NA MOTORIMA !!! Oprezno sa procenama !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano April 14, 2007 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam prošao oko 20:20 tuda i video isti prizor. Doduše crveni motor je veæ bio na kamionèiæu šlep službe a pored je bio parkiran i jedan BMW (mislim 1200GS, ali ne držite me za reè) i neko u moto opremi je nešto objašnjavao "uniformisanim licima". Saznaæemo verovatno ko su uèesnici i uzroke nesreæe, u svakom sluèaju: Vozite pažljivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...