KIZA73 80 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam univerzalne led migavce za bandita gsf 400 1996.god. Uz njih sam kupio i nov automat za migavce, jer kazu da ovi led ne mogu da rade na starom. Sve sam namontirao ali stalno mi rade sva 4 migavca, nezavisno da li sam na prekidacu prebacio levo ili desno. U stari automat ulazile su dve zice, a u ovaj novi tri, bela, crvena i crna. Bela je + izlaz ka prekidacu, crvena je + ulaz sa akumulatora u automat i crna je - masa. Crnu sam povezao na masu (nece da svetle bez nje, probao sam), crvena na crvenu, bela na belu (lazem, sivu na instalaciji). Ako ove dve zarotiram opet svetle sva 4 ali bez treptanja. E, da, migavci nece da svetle ako im se pravilno ne povezu zice prilikom montaze. Koji sam maler samo sam zadnji levi odmah ubo, a ostala tri sam morao da okrecem polove (mozda i to ima neke veze ali probao sam na lavoj strani da okrenem polove kad se desio problem ali migavci jednostavno nisu radili). Da li mozda neko zna u cemu je problem i gde sam pogresio? Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 6, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan srednja tj centralna od prekidača migavaca po manualu je Sb tojest svetloplava na nju ide bela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan U stari automat isle su dve zice, crvena (bleda ili narandzasta sa nekom linijom) i siva sa nekom linijom. Tu crvenkastu sam povezao na crvenu na novom, a sivu na belu na novom. Ako ih okrenem ne trepcu nego svetle konstantno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 6, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajd nek ti bude. zeza te pilot lampica (indikator) migavca na tabli. njoj nije naravno ništa već ima mali otpor spram led migavaca pa "provodi". izvadi je i migavci će raditi ok. da bi ovo sanirao, treba ti duodioda ili 2 obične i malo žice.. ajd je prvo izvadi da utvrdiš da je to to. (i skini j...ni manual, ne budi lenj) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 6, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan slika u prilogu da ti bude jasno: lampica ima daleko veći otpor od sijalica u migavcima pa to funkcioniše na starom sistemu. sa ledarama kao migavcima se dešava suprotno, lampica deluje svojim manjim otporom (od led migavaca) kao spoj. štaviše ne bi trebalo da svetli dobro kao nekad. proveri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neki link za skidanje, svuda me prebacuje na hebeni rapidshare. Probacu sutra pa javljam, hvala pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Jul 8, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si. Zeza indikator lampica koja nije svetlela kad se upale migavci iako je (na oko) ispravna. Izvadio sam je i sada rade normalno. Sta da udenem umesto nje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano Jul 8, 2010 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Takodje LED Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 8, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan rekoh ja tebi na početku, 2 diode i parče žice . pilot sijalica ostaje i funkcioniše slika modifikacije u prilogu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Jul 9, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan A da stavim ubodnu led sijalicu? Ima da se kupe u Max Moment-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 10, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne dobijaš ništa sa njom, tačnije migavci bi radili al ne i indikacija. uzmi ove 2 diode i ostavi original pilot sijalicu. imaš 2 cvika blizu konektora i parče žice ka masi, posao od 10 minuta a zadržavaš sve isto. štaviše ako bi vraćao na staro (klasične migavce) ova modifikacija bi i tada radila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...