kica_kingbg 38 Napisano Jul 5, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Posle klope koja je bila Bogovska,uz ladno piće izvađeno ohlađeno u reci,počinju priče,planovi i dogovori. Nažalost Sale i j krećemo nazad jer se noćas vraćamo za BG.E da smo znali... Delili bi šator s vujom i onom bubom,ali obaveze su obaveze.Mota da se svrati i do Bokiliča,da sredimo problem mojim motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jul 5, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Problem se brzo rešava.Auspuh je bio u pitanju. Sad ću ja to,reče Bokilić i uze da sređuje auspuh.Probušena rupa,dodatna,i motor sad jezzzzzdi. Ne kao Vujin crnac,ali stvarno ide.Sad treba krenuti. Opet,da smo znali spavali bi i u garaži kod Bokilića ako treba.Ljudi su as lepo odvraćali od puta,ali mi smo BJB bikersi,spremni za sve izazove. Jesmo li??? Nisam baš siguran,ali ajd sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jul 5, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Begde oko Velike plane,poćele su prve kapi kiše.Sevalo je kao u bajkama.Sad mi je jasno što se deca boje grmljavine. Normalno,teorija "neće kiša na nas" srušena je definitivmo ispred Smederva.Sda nema ni napred ni nazad. Mene nijeimao ko da slika,ali ništa nisam bolje izgledao.Sve na meni je mokro.Niz nas se cedi voda.I gće su mokre.Spas nalazimo na OMV pumpi gde se krijemo od kiše.Tu se suši i naša oprema. Priči nikad kraja,sve češće se smejemo kao ludi nabrašno.Pošto nismo nosili opremu za kampovanje,mogli smo da prespavamo i na Lisini u apartmanima.E da jesmo ne bi izgledali ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jul 5, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sad je lako biti general posle bitke,ali pomoćk (posilni) generala koji su ostavljene kod kuće nije baš tako lako biti.Uglavnom,kiša staje,tankujemo motore i rešavamo da nastavimo put Bgd-a.Na OMV pimpi iza nas je ostala poveća lokva od vode kja se cedila sa nas.Osmeh na lice i krećemo kući. Mora se,ako hoćemo da nas ponovo puste da idemo na neki izlet samostalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jul 5, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan U nastavku putovanja nema više kiše.Ima džukaca koji kidišu na nas,ima i milicije koja tenira strogoću i radi svoj posao. Ali zašto na nas kontrola? Nije bilo roblema sa MUP-om,jedino momci se pitaju što smo tako mokri? Eda smo pričali celu priču njima vrisnuli bi od smeha.Zato ćutimo i hrabro nastavljamo dalje.Od kontrole u Grockoj do kuće ima još tako malo.Gassss Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jul 5, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kući stižemo oko 03.00h.Mokri,ali nasmejani od uveta do uveta.Sale je prekrstio moj motor,kaže da bi sad trebalo da se zove Ažda-haha.Kaže da sad ide kao lud.Hm,posle probe Vujinog motora,ovaj moj izgleda kao kao suro pile.Crnac je stvarno Ažda-haha. Zahvaljujemo se ekipi na lepom provodu,predivnom druženju i našim suprugama na razumevanju prema dvojici pionira u poznim godinama.Bilo je lepo i nezaboravno.Nadam se da će i Picasso dodati još slika i još po neku drugi ljudi sa skupa.Ima tu igrupnih slika.Bilo bi lepo napisati kako se zove ko,jer ja sam pola imena pozaboravio.Likove nisam,ali imena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jul 5, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Prosli smo Saraorce i jos neko mesto. Tu u nekom mraku, kraj puta, krijemo se od kise ispod krosnje drveta, malo sireg od maslacka. Ma kisa OCE NA NAS. Pre OMV pumpe, kroz pljuskove i vodurinu, JA vozim napamet. Ne vidim nista osim dva crvena svetla ispred-Kingovo i jos nekoga, koga je muka naterala da vozi. Naravno, ja otpratim pogresno svetlo i King ooddeeee bez ja. Alo, alo, zove slon, alo gde je Kicafon...I taman, u pustoj noci, pod okupacijom kise, pretrcim prekoputa, sedi pod tremom gospoja, pokusava da shvati ko sam i sto sam tu, nailazi skaut King, spasava me i .... Posle par zaveslaja, eto nas na pumpi. Srecom, stolice su lakirane, pa se ne naduse a i kacige nam imaju atest, da se ne skupljaju na kisi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 5, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Imate Onolike kufere na motorima a nemate kisna odela???? U prodavnicama HTZ opreme kostaju svega 750 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jul 5, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Da kupis ti, nije problem, King nije problem ali ja moram da skinem koje kilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jul 5, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Siju male brojeve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 5, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ne kvari ljud'ma teme, vec ovo tvoje prebaci tamo gde si kaz'o da treba, u "pripreme.." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Ma popustancija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jul 6, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Gumica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni83 0 Napisano Jul 10, 2010 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, lepo druzenje! Naravno slike su prvoklasne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jul 10, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast, !!!!!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jul 10, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisu ni ovi momci za bacanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jul 10, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisu ni ovi momci za bacanje nego malo ste preterali sa opremom.... a falilo vam kisno odelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 11, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisu ni ovi momci za bacanje nego malo ste preterali sa opremom.... a falilo vam kisno odelo Ma sve imali i stitnike za kolena i laktove i kacige i kozne jakne , ali za kisu nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jul 11, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Imali smo i za kisu ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...