Hari 1 Napisano Jul 3, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi poklopac sedista za k4 750 ako neko izliva ili ima polomnjen neka se javi. Posto sam trazio neki polovnjak i niko nema.Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Jul 3, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Brkka sa foruma... evo ti njegov broj da ne trazis po forumu...065/823-0921 Koretkan momak, moj dobar drugar, ponudi mu neku komsinicu i koje pivo mozda dobijes hoker za dz.... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Jul 3, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Nema jbg :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Jul 3, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan uzmes tvoj sic i izlijes sam evo najbrzeg nacina stavis najlon foliju preko sica a zatim razmutis grdjevinski gips i bandaz traku za regips sastave naneses traku pa gips jedno tri sloja to se osusi i dobijes kalup u njega opet stavis najlon foliju pa stakleno platno i epoxi smolu u 3-4 sloja ostavis da se osusi i izvadis ako treba da se zagituje ako ima koja rupica ili uvala prilikom livenja zatim ponovo presmirglas obradis krajeve i onda ceo u spric git a zatim u zeljenu boju .............................................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Jul 3, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam o tome.Da skrojim od nekog tvrdog kartona kalup i onda.ili ako bi mi neko pozajmio ko ima i samo skinem meru i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 3, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kakva mera, reče ti čovek kako ne najlakše napraviti. al baš imaš i dobru motivaciju, polovnjak preko je oko 100€ a nov (klon naravno) je oko 80 al bez elemenata za montažu. ai bar ćeš da napraviš jedinstven ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Jul 3, 2010 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Imam od K6 nisam siguran da odgovara za K4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Jul 3, 2010 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Imam od K6 nisam siguran da odgovara za K4 Nije isti sigurno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 3, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan k4 je kraći i "grbaviji" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...