malke 8 Napisano Jun 30, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan U velikoj sam dilemi koji lanaci lancanike da nabavim za zamenu. Nisam nasao da DID lanac i lancanike za model od 2008 , naime ima samo X ring , u Louisu ima trenutno Regina Z ring lanac i lancanici a nisam bas siguran kakvog je kvaliteta , da li neko menjao ili nabavljao za Z 750 2007- , gde bih mogao da nabavim to u nasoj Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jul 2, 2010 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja donosim regina lance i jt lancanike iz nemacke cena je oko 15% niza nego u luisu za najvise 2 nedelje a mozda i pre mi stize roba sutra ti javljam cenu.regima ide fabricki na sve talijane dukati ,aprilia,augusta...bili su 400 puta svetski sampioni tako da su 100% kvalitet moj telefon je 0641352299 sasa novi sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malke 8 Napisano Jul 3, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Hvala , upisao broj , javljam se . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jul 4, 2010 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan mogu da nadjem za z750 zlatnu reginu Z ring i prednji lancanik jt za 120e,nazalost nemaju trenutno i sigurno nece imati jos mesec dana zadnji lancanik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malke 8 Napisano Jul 5, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan cekacu , menjao bih sve u kompletu , jer je zadnji vec nacet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Avgust 29, 2010 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi za max dve nedelje da dobijem lancanike napisao sam ti da je cena 120e sad se nesecam da li bez prednjeg ili zadnjeg proveri u odgovorima posalji mi poruku na mobilni na 0641352299 sasa da cim dodju da mogu da ti javim cenu ako ti je jos uvek aktualno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...