Jump to content

Moto Zajednica

Suzuku DR125 400e prodato!

Recommended Posts

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: xciting 250

Prodajem ili menjam za neki skuter 125 uz moju doplatu ( a mozda i nesto drugo samo da je u voznom stanju )

97god, registrovan do 04.2011.

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=52844.0

od kako sam ga uzeo presao je oko 150km i motor je izgubio snagu, tj nece da ode u vece obrtaje od 2000-3000 (odprilike) u brzini a na leru prima gas.

info na pp ili na 0642295351sima

nova cena 400e fixno

post-10721-12879085876927_thumb.jpg

post-10721-12879085880623_thumb.jpg

post-10721-1287908588127_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1083 postova
  • Motocikl: zx6r

pa uzmi to sredi pa mozes da ga das i za vise para....bezveze je da zbog nekog sitnog kvara spustas cenu za 300 evra cini mi se koliko ga je cenio prethodni vlasnik

• U prolazu, 21 postova

mislim da su vece sanse da ga popravim sa 2l benzina i sibicom  >:(

uzeo sam ga samo da se naviknem na menjac i kvacilo i da polazem na njemu, a polaganje je uskoro i sad cu polagati na motoru auto skole tako da mi je nepotreban... a spustam za 300e jer u najgorem slucaju za te pare moze da se nadje i stavi drugi agregat u njega...

• Drug član, 1083 postova
  • Motocikl: zx6r

ma kakvom najgorem slucaju....

mislim,ne razumem se bas u 4T masinu,al jel si proveravao karburator,crevo karburatora,mozda ne prima dovoljno goriva......

• U prolazu, 27 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ6

Druze, jako mi je zao sto je tako ispalo kod tebe. Ja sam bio sa drugarom da gledam taj motor i bilo je jasno da je menjac za zamenu a sada koliko cujem i agregat.

Da sam na tom mestu , ja bih malo 'legao' na ledja Timmy-ju jer znam sta je bilo pricano o motoru a siguran sam da nije bilo spomenuto da 'upada u brzinu na semaforu' ili da je motor za zamenu. Jedino tacno je da je uradjen servis pre prodaje - ali dzabe servis ako se motor raspada. Deluje ok na oko jer je ofarban ali unutra - druga prica. Motor je prodat jer je krs a ne zato sto je vlasnik hteo da menja motor.

• U prolazu, 21 postova

Ja sa menjacem nisam imao problema, pogotovo nakon sto ga je majstor nastelovao. A agregat mozda nije za zamenu nego sam ja to naveo kao opciju u najgorem slucaju. Ja da ga popravljam nemam volje jer ne znam ni jednog majstora, tako da nemam zivaca a ni potrebe da me majstori zavlace i razvlace, motor mi je trebao samo za polaganje i da se malo navezbam na menjac i kvacilo.

• U prolazu, 27 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ6

Druze, moram da ti kazem da mislim da si prosto 'navucen'. Nisi ti kriv ali na tebi je sada da resavas tu situaciju. Drugar koji je gledao motor je imao istu zamisao kao i ti - da ga uzme za polaganje a posle ga bas briga. Dosli smo iz Beograda dok je motor bio na servisu da ga pogledamo.

Reci cu ti samo da sam ja od jednog majstora koji je gledao motor dobio informaciju 'ja za ovo ne bi dao ni 50eur'. Drugi komentar vozaca koji je prethodno vozio motor je 'ja nista gore u zivotu nisam vozio' a i taj vozac je vozio krsa. U tom trenutku smo resili da nema smisla uzimati ovaj motor ako ne nadjemo menjac a pozeljno i agregat. Problem je naravno sto je motor sa americkog trzista i delova za njega prosto nema.

Sto se tice menjaca sam si rekao da 'hvata gas' kad je u leru. To definitivno nije normalno ponasanje. Simptome koje smo mi ustanovili su da iz lera prebacuje u drugu (ili  pravu, zaboravio sam) kada mu se na leru doda gas.

U sustini motor bi imalo smisla kupovati samo u slucaju da je kupac spreman da nadje agregat i menjac i ako ima zivaca za sredjivanje -  u tom slucaju ovo mozda i nije losa kupovina. Takodje sam dobio informaciju da se benzin mesao sa uljem. Dakle sto se tebe tice, cena koju si stavio je korektna i zelim ti srecu sa prodajom ali bih ja licno voleo da razresis sa prodavcem da li je roba prodata onako kako je predstavljena.

• Svrati ponekad, 273 postova
  • Motocikl: Suzuki RF600R

siguran sam da nije bilo spomenuto da 'upada u brzinu na semaforu' ili da je motor za zamenu.

Ja sam polagao na jednom DR-u, i on je upadao u brzinu sam od sebe... Izgleda da im je to mana...

Druze stvarno mi je zao zbog tvoje robe s greskom... Srecno s prodajom.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja