Bishke 263 Napisano Jun 27, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako ljudi,prodajem ovo moje sokocalo....znam da sam napunio garazu sa pitanjima i problemima oko motora ali jbg sam sam bio svoj majstor i nisam dao nikome da mi petlja oko motora Dakle,Yamaha DT 80,1984 god,istekla registracija,nov lanac i lancanici,gume dobre,kocnice dobre,jedino svetla ne rade jer je neko cackao oko instalacije inace sve ostalo ok....uz motor se dobija,jos jedan par paknova,klip standardni 49mm i jos jedan cilindar koji na oko izgleda ok,cdi,zadnji fuzasteri i jos po nesto od delova...nije mi hitna prodaja,znaci kad se proda proda,razlog prodaje je zato sto sam ga prerastao i zato sto hocu da kupim nesto bolje i jace.... Slike: http://www.bikepics.com/members/bishke/84dt80/ Cena: 600 Svaki komentar dobro dosao samo da nije preteran... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Jun 27, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sa prodajom ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 27, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan pa hvala... vreme mi je da ga menjam....da napomenem da sam ga ja uzeo od clana foruma a prvi vlasnik je MladeR isto clan foruma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan malo da osvezim oglas.... Cena 500 eur.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uh dobro motorche za malu kintu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...