grooya 72 Napisano Jun 25, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan naime imam kawasakija el250 i hocu da mu odradim nesto siri i veci guvernal (zbog mojih gabarita). nekom logikom sam dosao do zakljucka da bi od en500 cucnuo super, em je kawa, em odgovara velicina cini mi se. ali problem je sto nigde u kragujevcu ne mogu da nadjem a da nije papren. u balosavi su mi rekli da su original preskupi i da se ne isplati narucivati osim ako nije nuzda (ovaj moj fabricki je skroz ok, menjao bih ga cisto estetike radi), i da potrazim neku imitaciju ili tako nesto. a ako hocu da im oteram motor da oni "pogledaju" pa da vide da li moze. ne prebija mi se taj put, samo da neko "vidi" da li moze da odradi. sve u svemu pitanje je prosto: gde moze da se nadje chopper guvernal u kragujevcu, ili da hoce da salje u kg, a da pritom nije preskup. raspisah se, ali vec predugo trazim guvernal, ne zamerite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 26, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan uzmi bre choveche i savij to od cevi , pretpostavljam da je fi 22mm kupish cev odesh kod dobrog majstora i on ti to isavija na mashini (mandrel bend) nema nabore sve fabrijano posle plastificiraj ili farbaj ili poliraj i nikluj sve jedno , sama cev i savijanje ne sme da bude vishe od 20tak eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano Jun 26, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan hm.realno mi je i to palo na pamet, ali mislio sam valjda neko ima polovan, ali uzimajuci u obzir solucije, to je jedna od pametnijih stvari koje sam cuo. hvala na savetu, barem znam kakvu masinu trazim, bilo kakva smernica dobro dodje, tako da cu vec u ponedeljak da se bacim u setnju. hvala za ideju holandjanine javljam ako urodi plodom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lex 17 Napisano Jul 31, 2010 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan ne treba da kupis cev.....posaljes mere i spremis 20e o63 572494 rade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...