Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem motor hitno ne znam koji da uznem, pomozite molim vas !!!!!!

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 146 postova
  • Motocikl: KTM 690 DUKE

Znate kako posto je aprilia jako star motor , znaci TDR ili DT koji je bolji ? :))

Ako hoces da vidis i probas TDR-a  javi se!

011 34 22 888

063 207 756

Tomislav!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER

Au brate...

Posle 5 strana nisam ukapirao šta ti hoćeš od motora..?  Ako hoćeš da juriš putem Aprilia RS 125, Cagiva Mito 125. Ako hoćeš da se opušteno vozikaš i da možeš kroz neke džombe i odvaljenje puteve TDR. Ako hoćeš da divljaš svuda sem na autoputu DT 125.

Moj TDR je imao 15ks i trošio je 4 - 4.5l + dvotaktol puna čantra 350km valjda. Posle sam skinuo blokadu sa auspuha uz pomoć Danijela i stavio drugi CDI, tad je valjda imao oko 20tak KS. Krajnja brzina je skočila sa 80 na 105 i motor se lakše vrteo. Ukoliko želiš još veću krajnju brzinu, moraš da promeniš lančanike ali onda gubiš na ubrzanju. Inače može da se sredi na 30ks ako se poskidaju sve blokade ali se radni vek mašine smanjuje i potrošnja povećava.

Čitaj ovo pažljivo:  TDR nije za brzine preko 100km/h. Ići će ali nije to to.

TDR - ide lepo, izgleda bolje od ostalih endura i to je to. To je nekako allround motor, s njim možeš sve da radiš ali slabo.

PS. TDR 125 Belgarda ubija.

• U prolazu, 43 postova

Ma ja necu sportnjak, vec sam rekao tdr dt, ili aprilia tuareg, majveca krajnja brzina i  ubrzanje,kako ubrzava tdr? , jedan lik ima tdr 92' godiste , dugo je stajao u garazi pre nego sto ga je kupio i vozio ga je oko 100km/h, sad kada ga je razradio kaze da ide 140km/h i ako ima blokade gde se nalaze te blokade na njemu, meni treba za normalnu voznju i ponekad malo da divljamna nekim pravicima po gradu i to :)) i mozda po nekad da sidjem malo sa puta :))

Mnogo si opsednut tom krajnjom brzinom..  Brate, znači gde ćeš da nađeš toliko dugačku ulicu u gradu?  Ti motori uopšte nisu konstruisani da ih peglaš 140 kapiraš.. Ako ti treba za normalnu vožnju to je do 100km/h i tu TDR zadovoljava tvoje potrebe u potpunosti.

Koliko sam do sada shvatio tebi trebaju 3 motora a ne 1..

A tog što ti je rekao da je razradio motor koji je verovatno do sada prešao jedno 50.000km, nemoj da ga slušaš jer nema pojma.

edit: i još nešto, jbt tvoje pitanje treba da bude ''KOJI OD OVIH MOTORA MOGU DA NAĐEM U ŠTO BOLJEM STANJU KAKO BIH SE VIŠE VOZIO A MANJE IŠAO ŠEKAPE''

• Podržavam 1

Brate je l ti kupuješ motor za kevu ili za sebe...

uzmi piagio free on malo trosi

;D na kraju će tako i da bude  ;D  ;D

• Team Green, 272 postova
  • Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM

Hitno mi je potrebna pomoc zelim da kupim neki 2t motor od 125ccm, e sad  uzeo bih jedan od ovih motora:

1.Yamaha tdr

2.Yamaha dt

3.kawasaki kmx ili kdx

4.Suzuki tsr

5.Honda crm ili mtx

6.aprilia pegaso

7.aprilia tuareg

8.cagiva lucky explorer i super city

9.Gilera rc,rx,xr1,xr2

Zanima me koji od ovih motora ima najvise KS najvecu maskimalnu brzinu i da najbolje poteze , tj ubrzava, tj sve u svemu koji je najbolji od ovih, potrosnja ako neko zna i to nije lose, da dolaze u obzir i od 250ccm 2t motori posto mislim da od ovih postoji neka verzija od 250ccm, Hvala unapred voli vas Cvele pozz

Moze ovo??? :)

http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=67521&trazi=1&ur=1&model=0&tip=kx&m=Kawasaki-KX

• ENDURO, 1344 postova
  • Motocikl: Honda XR600R

A da ti sacekas jos malo i ne kupis motor uopste?

Mislim, ono, vremenom ces znati sta zelis.

Krajnja brzina nema veze sa zivotom, btw.

• Svrati ponekad, 332 postova

Hitno mi je potrebna pomoc zelim da kupim neki 2t motor od 125ccm, e sad  uzeo bih jedan od ovih motora:

1.Yamaha tdr

2.Yamaha dt

3.kawasaki kmx ili kdx

4.Suzuki tsr

5.Honda crm ili mtx

6.aprilia pegaso

7.aprilia tuareg

8.cagiva lucky explorer i super city

9.Gilera rc,rx,xr1,xr2

Zanima me koji od ovih motora ima najvise KS najvecu maskimalnu brzinu i da najbolje poteze , tj ubrzava, tj sve u svemu koji je najbolji od ovih, potrosnja ako neko zna i to nije lose, da dolaze u obzir i od 250ccm 2t motori posto mislim da od ovih postoji neka verzija od 250ccm, Hvala unapred voli vas Cvele pozz

Moze ovo??? :)

http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=67521&trazi=1&ur=1&model=0&tip=kx&m=Kawasaki-KX

47 ???

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT

5 strana i ti jos nisi ni odlucio koji ces motor, a kamo li kupio?!

polako ljudi nije motor dugme pa kupiš tet tako. još desetak strana sr..a pa ce decko odluciti šta ce. jeli tako mladicu?

• Drug član, 1412 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

Ma ja bih TDR a keva zapela nagovara me hoce cagivu mito a to je potpuno suprotan motor :)

a ti malo nas zezash a :D. Lepo su ti rekli, nemoj da jurish krajnju brzinu jer to nimalo nema smisla (osim na putu Beograd Kovin gde ima pravaca od nekoliko km :) )

• Svrati ponekad, 223 postova
  • Motocikl: Yamaha Majesty 250

IMAO SAM CAGIVU 125 LUCKY EXPLORER.BILA JE 1989.GOD.,VOZIO SAM JE 2.GODINE.IMALA JE ANLASER,BREMBO KOCNICE,DISKOVE,25KS, ISLA JE SOLIDNO DO 6000 OBRTAJA.POSLE TOGA JOJ SE OTVARA NEKI VENTIL(AKO SAM DOBRO RAZUMEO) I ONDA IDE KAO LUDA. BIO SAM ZADOVOLJEN NJOME. PROMENIO SAM JOJ AUSPUH POSTO JE BILA MNOGO BUCNA I SEMERINGE NA PREDNJOJ VILI JER SU PROCURELI, A DA I LANAC POSTO SAM JE KUPIO SA ISTEGLJENIM.VOZIO SAM SE BEZ PROBLEMA.IMA CAK I LAMPICU ZA REZERVU GORIVA.

MANE:

VRLO VISOKA,USKO I NEUDOBNO SEDISTE ZA DUZU VOZNJU.

ZA DRUGE MODELE NEZNAM,NISAM IMAO PRILIKE DA IH PROBAM.

• Andragog, 4985 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

Bravo Cvele, ( TDR)Turbo Dizel Racing trosi malo(sutra) !!! Nek je sa srecom kupovina, oma da si okacio slike da te ne prokunemo !!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja