povlodri 0 Napisano Jun 17, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=66308&trazi=1&ur=1&model=0&m=Suzuki-RF-600-R Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Jel su samo maske ostecene? Jesu vile ok? Mene zanima motor.. Ali jedino kao zamena uz moju doplatu.. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=55646.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 18, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Jel te interesuje zamena za Hondu VFR 750? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Imas pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 94 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan dal bi te zanimao pegaso 650 '96 u odlicnom stanju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
povlodri 0 Napisano Jun 20, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na ponudama, ne zurim toliko s prodajom jer sam za ovu sezonu izgleda zavrsio sa voznjom (prst na levoj ruci je u gipsu jer je puk'o kod zgloba tako da nema stiskanja kvacila ;D ;D) pa bih ipak sacekao jos malo da vidim mogu li uzeti neki kes... hvala jos jednom, ako ne bude para mozda napravim sa nekim neku kombinaciju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
povlodri 0 Napisano Jun 25, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan ajde narode, navali narode, za kes moze i cena malo dole, Bobanvfr sta bi sa pegasom ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
povlodri 0 Napisano Jun 27, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan skinute plastike ;D ;D za street-a ko bog ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Idji 18 Napisano Februar 26, 2011 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan moze li cena na p.p Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Februar 27, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan koja je ceana i koje je god jer ne radi link sa moto berze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
borkostar 1 Napisano Februar 27, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne radi link? pa radio je pre 9 meseci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Februar 27, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja far i sat, ako jos uvek nije prodat sto sumnjam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...