MaxB 2 Napisano Jun 9, 2007 U prolazu, 25 postova Lokacija: PANCEVO Motocikl: TDM 900 '04 Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera prijatelju.Ako ponovo budeš na čačanskom asvaltu evo ti moj broj 064/892-5812.Naravno, moju pomoć mogu da očekuju i ostali članovi BJB! Spremaj se ti za posetu uskoro je MOTOKROS trka u cacku pa stizem sa familijom. ps. LJUBI ZENE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 10, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan E sstrujo, bash se danas vracao iz Kraljeva i reko dal da svratim, kad ono oni vratili zicu pa nisam hteo da idem okolo vidimo se neki drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 10, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan E sstrujo, bash se danas vracao iz Kraljeva i reko dal da svratim, kad ono oni vratili zicu pa nisam hteo da idem okolo vidimo se neki drugi put Ta je zica montazna, skida se i montira po potrebi :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 11, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan E sstrujo, bash se danas vracao iz Kraljeva i reko dal da svratim, kad ono oni vratili zicu pa nisam hteo da idem okolo vidimo se neki drugi put Ta je zica montazna, skida se i montira po potrebi :) Meni nisi reko za tu montaznu zicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velociped 0 Napisano Jun 11, 2007 U prolazu, 20 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo kralju, posto ja ne idem u V. planu nadam se da cu te videti u Indjiji crni suzuki gsx-r mada naci cu te vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Jun 11, 2007 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Javi kad nestane ta zica ;D da ne nosimo kljesta ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 11, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo kralju, posto ja ne idem u V. planu nadam se da cu te videti u Indjiji crni suzuki gsx-r mada naci cu te vec U Indjiju bih tako voleo da odem, ako ni zbog cega drugog ono zbog Divljih Jagoda... Ne mogu da ti obecam, ispitni rok mi je poceo, bas u petak imam ispit tako da cu kasnije otici na skup, uvece... Takva mi hierarhija prioriteta :) Sto se zice tice, obicno je petkom i subotom otvore, narocito kada je skup u Velikoj Plani... Ovo vam naravno nisam ja rekao i ne znam ko je otvara :) al svako po prodje mi dodje pice! Postavicu babu da udara recke, da neko ne promakne!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan von SStrujo, isti si ko Hitler :) :) i za tvoju zicu treba ausfajs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Jun 11, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan ajde otvori tu zicu u subotu kada dolazimo na skup doci ce nas dvdesetak i postavi neku tablu da znamo gde je ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 12, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan ajde otvori tu zicu u subotu kada dolazimo na skup doci ce nas dvdesetak i postavi neku tablu da znamo gde je ;D Kao prvo otvaranje zice je kaznjivo po zakonu, unistavanje jane imovine, ugrozavanje bezbednosti itd... a i silazak sa auto-puta na neobelezenom mestu je kaznjivo... E, kad smo to rezimirali, opet kazem da je zica obicno otvorena petkom i subotom, narocito u vreme odrzavanja skupa u Plani... Ja naravno nemam nista sa time :) niti ikoga navodim da sidje tu :) Inace, moja kuca i zica koncentracionog logora se nalaze na 5om kilometru od motela Stari Hrast... kao sto sam rekao kada ugledate sa desne strane OGROMNU kucu, tri sprata, dugacku 30 metara, e moja kuca, tacnije kuce su 100metara odatle... imate slike u prvom postu! U koje vreme bi dolazili? Mozda i budem kuci ako dolazite ranije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Jun 12, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan U 11 h krecemo iz Krusevca tamo smo od prilike oko 12 - 12,30 h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TETAK 0 Napisano Jun 12, 2007 U prolazu, 13 postova Lokacija: Čačak, Srbija Prijavi odgovor kao problematičan MaxB prijatelju, ti si uvek rado vidjen na našim prostorima. Strujo, da li to imaš neki redovan razlog za boravak u ČA ili se to o čemu pričaš jednostavno desilo!? Možda možemo da pomognemo! Diskrecija garantovana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 13, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Strujo, da li to imaš neki redovan razlog za boravak u ČA ili se to o čemu pričaš jednostavno desilo!? Možda možemo da pomognemo! Diskrecija garantovana! Ne znam na sta konkretno mislis? U Cacku mi zena ima familiju, odem mozda 1 godisnje bas u Cacak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TETAK 0 Napisano Jun 13, 2007 U prolazu, 13 postova Lokacija: Čačak, Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Palo mi je na pamet da imaš neki posao u Čačku, pa da pomognemo ako ustreba! Pošto ti je žena iz Čačka to znači da si i ti! Pozdravi gospodju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 13, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije mi zena iz Cacka, samo ima familiju tamo! Ako mi nesto ustreba, seticu se tvojih reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...