Jump to content

Moto Zajednica

18-19-20.06.2010. MK INDJIJA

Recommended Posts

• U prolazu, 11 postova

MOTO SKUP U INDJIJI 18.19.20.JUN

Evo i ove godine organizujemo IX moto skup , na koi vas srdacno pozivamo na druzenje.

- PROGRAM

-Petak , docek gostiju , svirka koju cine

-PRO ROCK

-NIGHT SHIFT

Subota , docek gostiju i naravno svirka

-ATLANTIDA

-GALE KERBER I

NAJDA SMAK

U subotu u 17 h defile ulicama grada .

ljudi mislim da nema potrebe da pisem nesto opsirnije i u sitne detalje

ko je bio minulih godina taj zna kako je docekan i ispracen sa moto skupa u INDJIJI.

pozivamo vas da dodjete i uzivate uz dobru svirku , hladno pivo , bajkerske igre ,

a i da se opustite i rashladite na grackom bazenu koi se nalazi uz kamp. za bajkere

koi budu kampovali bice i besplatne karte za bazen.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

Ja sad dodjoh sa skupa..ljudi ima,onako,ipak je kisa padala celo vece..Mene pljusak potopio na ulazu u Indjiju,skroz sam mokar bio..Nightshift,sta reci,na nivou kao i uvek,zbog njih sam i dosao..

Kad sam krenuo,skuter nece da upali,svecica ovlazila zbog rose...upalio zahvaljujuci decku iz Mass Company-ija..e,da,posto sam dosao po pljusku,jos onol`ki covek na skutercetu,meni dobri ljudi nisu naplatili ulaz :)

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: KTM EXC 520

Pozdrav bajkeri.

Zanima me koliko je ulaz na susret?

Idu 3 bajkera iz M7 riders Subotica, pa nas zanima koliko je upad.

• U prolazu, 11 postova

ulaz je skromnih 300 dinara po motoru , ili 200 dinara za pesake . trudimo se da na sve moguce nacine i sve sto je u nasoj moci da udovoljimo gostima koi dolaze sa svih strana .  ocekujemovas yu sto vecem broju.

• Svrati ponekad, 398 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600V

ulaz je skromnih 300 dinara po motoru , ili 200 dinara za pesake . trudimo se da na sve moguce nacine i sve sto je u nasoj moci da udovoljimo gostima koi dolaze sa svih strana .  ocekujemovas yu sto vecem broju.

Svaka cast na korektnoj ceni ulaznice. Najverovatnije cu doci. Reci mi, od koliko sati je rucak ?  ;)  

• Dukags, 291 postova

Upravo se vratih, zbog kise, 13h a u kampu sest satora i sedam motora, spustene bine, da nema onih na kapiji sto naplacuju valjda ogradjen prostor  bila bi pustinja. Sta cu da i ja ne pokisnem za dz, okrenem se i pobegnem od kise. Valjda uvece biva nesto ili bude vise ljudi sad nista ogradjen prostor i bazen na koji pada kisa. Verovatno dobro zamisljeno ali vreme pokvarilo koncepciju.

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: KTM EXC 520

5 motorasa iz Subotice su i krenula na susret. Ali su se na pola puta okrenuli i vratili svojim kucama,sve to zbog kise koja nas je pratila celim putem. Nismo nikada bili na susretu u Indjiji.I eto kada krenemo vreme nam neda. Jako nam je zao sto nismo mogli otici!!

• BMWbmwBMWbmw, 90 postova
  • Motocikl: BMW K100

Epa ovako:

1 - Ipak je na kraju bilo extra, kisa stala, bilo i igara (ja u jednoj pobedio)

2 - Prilicno dobri domacini, gostoljubivi i prijateljski raspolozeni

3 - Zamerka: Kad je svirao Gale, motor sam parkirao sa leve strane bine gledajuci u nju. On zna moj motor koji ga dugi niz godina prati po svirkama i na svakoj mi pokazuje kada da ga upalim (malo isturiram) i popalim sirene. Nije to neophodno, ali u duhu zabave. Onda je pred kraj dosao jedan od domacina, poceo da preti i da se dere kako OVO NIJE MOTO SKUP, vec nekakv JELEN KONCERT, i da ne mogu da se pale motori i kako ce da zove momke da me zajedno sa motorom popnu na ono brdo iza bine. Prvo, stvarno nisam znao da ovo nije moto skup, a drugo dovoljno je bilo reci da prestanem, cak mi ni objasnjenje ne treba (aman, covek mi preti). E pa dragi moji domacini, to se tako ne radi. Znam da vam necu nedostajati, ali cu razmisliti da li cu doci opet. Jedino moze da me dovuce cinjenica da je do tada sve bilo extra.

• šta bi ovo bilo, 303 postova
  • Motocikl: regal raptor

Subota...

e pa ljudi bio i preživeo,krenuh iz Borče oko 14:30,

već kod Like počinje igranka,nacrni se i poče grad da pada...

stanem posle nekih 3km na omv i obučem kišno,

tada poče vetar i mesto grada kiša...

kiša je padala bukvalno do Inđije...

kako su me samo gledali usput iz automobila po onoj kiši ko da sam marsovac...

u svakom slučaju fin skup,

dobra rakijica na ulazu me brzo vratila u život,

pohvale za ručak koji je služen do kasno popodne,

za vreme kiše druženje pod šatorom,

svirka ok,

šteta samo što bazen nije bio u službi skupa,kao ni vremenske prilike,

poseta shodno vremenu,

ipak vredelo je doći i sresti poznata lica,

a bilo ih je hvala bogu...

poz bajkerima a onim drugima koji nisu došli veeeeliki minus---

• U prolazu, 11 postova

Epa ovako:

3 - Zamerka: Kad je svirao Gale, motor sam parkirao sa leve strane bine gledajuci u nju. On zna moj motor koji ga dugi niz godina prati po svirkama i na svakoj mi pokazuje kada da ga upalim (malo isturiram) i popalim sirene. Nije to neophodno, ali u duhu zabave. Onda je pred kraj dosao jedan od domacina, poceo da preti i da se dere kako OVO NIJE MOTO SKUP, vec nekakv JELEN KONCERT, i da ne mogu da se pale motori i kako ce da zove momke da me zajedno sa motorom popnu na ono brdo iza bine. Prvo, stvarno nisam znao da ovo nije moto skup, a drugo dovoljno je bilo reci da prestanem, cak mi ni objasnjenje ne treba (aman, covek mi preti). E pa dragi moji domacini, to se tako ne radi. Znam da vam necu nedostajati, ali cu razmisliti da li cu doci opet. Jedino moze da me dovuce cinjenica da je do tada sve bilo extra.

stvarno neznam , a voleobi da saznam o cemu se radi , ja se izvinjavam ispred MK INDJIJA  ali mislim da je bila neka greska sa tvoje strane pa je zato reagovano ali ne sigurno na takav nacin koi ti navodis. u odnosu na vreme , i druge skupove mismo prezadovoljni sa posetom i brojem mtora i mase koja je posetila MOTO SKUP U INDJIJI .

• U prolazu, 11 postova

Upravo se vratih, zbog kise, 13h a u kampu sest satora i sedam motora, spustene bine, da nema onih na kapiji sto naplacuju valjda ogradjen prostor  bila bi pustinja. Sta cu da i ja ne pokisnem za dz, okrenem se i pobegnem od kise. Valjda uvece biva nesto ili bude vise ljudi sad nista ogradjen prostor i bazen na koji pada kisa. Verovatno dobro zamisljeno ali vreme pokvarilo koncepciju.

obidji ocnog lekara ovih dana ..................... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• Zainteresovan, 736 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion

pozdrav Mk indjija bili smo juce ja i maja zivotna saputnica  pa na kraju dosao i sin na onom lep[om coper mz.jcu pokisli samo u dolasku  kao i u povratku al bilo je ok narode niste krivi sto je ono govno od gore padalo svaka cast vidimo se dogodine veliki pozdrav od MC KISACH  CROWSA dodite nam  krajem jula  jos jednom hvala super ste bili domacini...janko demro.st

• BMWbmwBMWbmw, 90 postova
  • Motocikl: BMW K100

Epa ovako:

stvarno neznam , a voleobi da saznam o cemu se radi , ja se izvinjavam ispred MK INDJIJA  ali mislim da je bila neka greska sa tvoje strane pa je zato reagovano ali ne sigurno na takav nacin koi ti navodis. u odnosu na vreme , i druge skupove mismo prezadovoljni sa posetom i brojem mtora i mase koja je posetila MOTO SKUP U INDJIJI .

Lose sam se izrazio, nisam potencirao na ceo klub, kazem, sve ostalo je bilo extra. Elem, nikakve greske nije bilo sa moje strane, nisam bio sam pa imam svedoka da je bilo bas onako kako sam ispricao. Pre toga nije bilo nikakvog upozorenja, niko mi nista ni od obezbedjenja ni od clanova kluba nije rekao, nego samo "s neba pa u rebra". Nema ni potrebe za izvinjenjima kluba kome ne mogu bas nista da zamerim, ovo je ocigledno bila individualna rekcija jednog vaseg clana. To je lik koji je sve vreme bio na igrama sa vasim prslukom, on je na kraju poslednji gadjao lopticom one case (izvinjavam se sto ne znam ime, pitajte tonca, on je, dok je gore pomenuti gadjao, prokomentarisao da je on takmicar van konkurencije), pa kad saznate ko je to, pitajte ga sta je bilo.

Izostavio sam da sam motor upalio 3 puta u toku svirke i da ni jednom to nije trajalo vise od 10 sekundi (ne smem zbog motora :) )

• šta bi ovo bilo, 303 postova
  • Motocikl: regal raptor

5 motorasa iz Subotice su i krenula na susret. Ali su se na pola puta okrenuli i vratili svojim kucama,sve to zbog kise koja nas je pratila celim putem. Nismo nikada bili na susretu u Indjiji.I eto kada krenemo vreme nam neda. Jako nam je zao sto nismo mogli otici!!

uuu ljuti bajkeriiii

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

Ljudi-bajkeri,aj postavljajte slike-fotke. 8)  Samo prica,a nista dokumentovano,a zna se da slika-fotka govori vise od hiljadu rijeci. ;):D

Branko je upravu,hocemo slike ako ih nema to kao da i niste bili ;D

• Dukags, 291 postova

Upravo se vratih, zbog kise, 13h a u kampu sest satora i sedam motora, spustene bine, da nema onih na kapiji sto naplacuju valjda ogradjen prostor  bila bi pustinja. Sta cu da i ja ne pokisnem za dz, okrenem se i pobegnem od kise. Valjda uvece biva nesto ili bude vise ljudi sad nista ogradjen prostor i bazen na koji pada kisa. Verovatno dobro zamisljeno ali vreme pokvarilo koncepciju.

obidji ocnog lekara ovih dana ..................... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Da nije bilo kise slikao bih, ali nije potrebno i na slikama drugih se vidi guzva od ljudi nemoz prici... svi stali ispod jednog suncobrana, a vi naplacujte ogradjen prostor koliko volite - niki vam ne brani :P

• Zainteresovan, 736 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion

narode ima na fejsu slike iz indjije samo trazite jan demrovski pa ono postanite prijatelj i to je to ja cu prihvatiti svakog bajkera

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja