Federfufna 12 Napisano Jun 14, 2010 U prolazu, 64 postova Motocikl: Yamaha XV535 Virago - Purple Rain Prijavi odgovor kao problematičan Nakon iskustva na reliju i nemilosrdnog sunca koje je tih dana pravilo, verujem, barem 274 stepeni i to u hladovini ;D krenuh da tražim nekavu "garderobnu alternativu". Evo na šta sam nabasala, pa htedoh to podeliti i sa vama: http://www.motorinfo.rs/bemutato/2010/05/04/esquad_francuska_farmerka_da_vam_titi_zadnjicu/ :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 15, 2010 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro izgledaju. Onaj model sa sajta kosta 300 evra?!?! Za te pare cu da se vozim u bermudama, ali polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve crne bermude. Obicne farmerice i gotovo. Nikada nije vrucina u njima kada se vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jun 16, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Imas i one Draggin jeans, video sam i uzivo, jake lepo izgleda i kvalitetno, a dosta su jeftinije... http://www.dragginjeans.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Federfufna 12 Napisano Jun 17, 2010 U prolazu, 64 postova Motocikl: Yamaha XV535 Virago - Purple Rain Prijavi odgovor kao problematičan Imas i one Draggin jeans, video sam i uzivo, jake lepo izgleda i kvalitetno, a dosta su jeftinije... http://www.dragginjeans.com/ "Draggin" ..... kako dobro ime! Adekvatno skroz! ;D A cena.... 3 puta niža... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Imas i one Draggin jeans, video sam i uzivo, jake lepo izgleda i kvalitetno, a dosta su jeftinije... http://www.dragginjeans.com/ "Draggin" ..... kako dobro ime! Adekvatno skroz! ;D A cena.... 3 puta niža... hvala A ima da se kupi ... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 17, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Prava firma. Imaju vveeelllliiikkkkeee brojeve. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 17, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Kod Kranja ima šnajderka http://www.kavbojke.si/, koja šije bikejeans sa podloženim goretexom i kevlarom, povoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 17, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Kod Kranja ima šnajderka http://www.kavbojke.si/, koja šije bikejeans sa podloženim goretexom i kevlarom, povoljno. Ovo izgleda odlično pogotovo za nas "buce" ;D, ali kako da naručimo i kako da nam stigne u Srbiju.Može li nešto preko druga "TomoB"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 17, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Maločas sam mail-om obavestio i dotičnu firmu o stavljanju njihovog linka na forum. Najbolje će biti, da sva pitanja šaljete direktno na njihov "kontakt". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 17, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže. Mada sam mislio ono, ti platiš njima i pošalješ meni a ja uzmem robu i nikad ti ne vratim pare. To mi više odgovara ali sad šta je tu je. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže. Mada sam mislio ono, ti platiš njima i pošalješ meni a ja uzmem robu i nikad ti ne vratim pare. To mi više odgovara ali sad šta je tu je. ;D ;D ;D To je brate, srpski biznis, ne kapiraju to oni! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4187 Napisano Jun 17, 2010 Ne silazi, 6558 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Mante se ljudi opreme koja nema neki sertifikat. Ja gledo na Diskaveriju neko bacanje lutke iz kombija gde običan đins bude bolji od tamo nekih pantalona. Nije bila moto demonstracija. Motoholik, adminstrator me opomenuo da ne propagiram farmerice kao moto opremu i on je u pravu. Ajd bolje ove sa nekakvim ojačanjima nego obične al sve je to daleko od onog pravog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Uh dobro je da smo svi zajedno opomenuti da se manemo corava posla. Nego, vidim da i u Pegazu imaju neke, relativno jeftine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 18, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja mislio kad je mufte i sirće je slatko. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 616 Napisano Jun 18, 2010 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Uh dobro je da smo svi zajedno opomenuti da se manemo corava posla. Nego, vidim da i u Pegazu imaju neke, relativno jeftine. Ima ali samo 2 para Ženskih i to jedne xs i jedne l. I nećemo ih više nabavljati jer ih u srbistanu bog otac nemož prodati. UBR. @ TOMOB jesu cene sa sajta za obične farmerice ili one sa ojačanjima? Ima 1 model koji mi se svidja i ako su 35e sa ojačanjima u obliku kevlata i protektora to je džab-džabe :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 18, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Uh dobro je da smo svi zajedno opomenuti da se manemo corava posla. Nego, vidim da i u Pegazu imaju neke, relativno jeftine. Ima ali samo 2 para Ženskih i to jedne xs i jedne l. I nećemo ih više nabavljati jer ih u srbistanu bog otac nemož prodati. UBR. @ TOMOB jesu cene sa sajta za obične farmerice ili one sa ojačanjima? Ima 1 model koji mi se svidja i ako su 35e sa ojačanjima u obliku kevlata i protektora to je džab-džabe :-\ Koliko ja vidim, moto hlače su 48. A u TC-u ima ova kolekcija: http://www.tc-motoshop.si/si/oblacila/giali-g1010.shtml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 616 Napisano Jun 19, 2010 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Sorry Tomo, ne čitam već sam samo video šta mi se svidja i zablejao :-X. Mada i 48e za motopantalone nije uopšte skupo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jun 19, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ima ali samo 2 para Ženskih i to jedne xs i jedne l. I nećemo ih više nabavljati jer ih u srbistanu bog otac nemož prodati. Pa mi iz sVrbistana što 'tedosmo da pazarimo slabo ulazAmo u S,M,XL i ostale dečje veličine Ja zvao nekoliko puta upravo za te farmeNke (baš sam s'tobom divanio) al džaba (i po meni šteta što ih neće biti), al ajd, šta sad-po vrućini teram u nekim teksas bermudIma ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...