bokilic 6100 Napisano Jun 14, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ako neko ima viska neki stari auspluh od nekog motora,ili dva,koji su mu za bacanje ili viska,treba mi,ionako cu ih poseci i iskoristiti samo krajeve,skinuti dimenzije itd,itd,naravno nebitno je od kog je motora,da nije bas od 50cm,radim na nekim projektima auspluha pa mi je potrebno viska ko ima,,,,naravno mogu da se oduzim sas neko pivo kabezu itd,itd, ionako napominjem da cu ih seci i unistiti verovatno :) mogu fabricki,mogu neki pokrljani,najbitniji su mi krajevi,ulaz i izlaz,ali mi je po malko potrebna i sredina,ali ako je nema,nevazno,projekat je cas se cuje cas se necuje ;D na dugme ;) moz ovde moz na 063697094 placam postarinu itd itd,moz i neki skuplji u zamenu za neko sredjivanje motora itd itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 14, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan od puch-a cobre ti ne odgovara ;D ? veliki je kao za na primer mz ili javu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 14, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne rece ranije,bacio sam fabricki od banditare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Jun 15, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e jeb.. ma projekat je za razno razne masine,treba tu razno raznih ispitivanja itd, a naravno i sto vise modela,i specificnih krajeva,to jest izlaznih cevki okvira itd.. pasuju i polomljeni akrapi josimure itd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Jun 21, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa imali ko neki krsni auspluh sa zdravim krajevima :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 21, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ima al se jos vozi na njima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mili1 0 Napisano Jun 21, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: torak-zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan pogledacu sutra imao sam od JAWA350 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemac88 1 Napisano Jun 25, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Prijavi odgovor kao problematičan od puch-a cobre ti ne odgovara ;D ? veliki je kao za na primer mz ili javu..... imas li mozda ostatak cobre? (masina,tockovi...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malverde 2 Napisano Jun 26, 2010 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan auspLuh ces tesko naci... Auspuh moze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...