Jump to content

Moto Zajednica

MOTO SKUP U TEMISVARU 18 - 20 JUN

Recommended Posts

• U prolazu, 39 postova
  • Motocikl: cbf600abs

SVI ONI KOJI BI HTELI DA PODJU SA NAMA NA MOTO SKUP U TEMISVAR 19. 06. NEKA BUDU NA TRGU KOD KLUBA U VRSCU OKO 13 CASOVA.

SKUP JE U DUBRAVICI KOD TEMISVARA A ISPRED TEMISVARA CE NAS SACEKATI AJKA SA SVOJIOM DRUZINOM DA NAS SPROVEDE.

MOLIO BIH ONE KOJI SU SPREMNI DA KRENU ,DA BIH LJUDIMA MOGA DA NAJAVIM ORIJENTACIONI BROJ KOJI STIZE, DA SE UPISU OVDE  DO CETVRTKA NAJKASNIJE.

HVALA

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: BMW F800GS

Pozdrav druze islo bi par nas iz Zrenjanina,ali moramo jos da vidimo da se iskombinujemo oko slobodnog vremena i para.

Reci mi jel znas koja je cena ulaza?Inace Transalp vec skoro sam zna put do Jarkovca,tako da jedino do Vrsca moram da se snadjem  ;D

Pozdrav

• U prolazu, 39 postova

OVAKO STO SE CENE ULAZA TICE, SA SIGURNOSCU TI JE NE MOGU TVRDITI,  PROSLE GODINE JE ULAZ BIO 10 EVRA, STIM STO SU MOMCI TO ORGANIZOVALI TAKO DA MI NISMO  NI DINAR PLACALI, KAKO CE BITI OVE GODINE TO NE MOGU TVRDITI ALI ZNAM DA JE AJKA SA EKIPOM PRIPREMIO BURE PIVA ZA NAS KOJUI DODJEMO

• Dukags, 291 postova

Aj ti vidi sa tim tvojim Ajkom posto ce da kosta, jer nije isto ako je nista, 10e po motoru ili 10e po coveku, jer za te pare ima svastanesto drugo pogotovo sto ni vremenska nije idealna.

I gde je taj trg kod kluba, onaj glavni u Vrscu gde je pesacka zona ili ??

hvala i pozz

• U prolazu, 39 postova

trg kod buske, na dvesta metara od tog u pesackoj zoni, samo obidjes busku stanicu i tu si, ma jednostavno je kad dojes do tamo, poslah poruku pa kako mi javi tako pisem.

• U prolazu, 39 postova

poslednja informacija,

ulaz na skup,za sve iz srbije, koji budu sutra sa nama krenuli je besplatan.

p.s. obavezno svratite do bilo kog osiguravajuceg drustva i uzmite putno osiguranje na dva dana

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: BMW F800GS

A da li mozes da nam kazes koliko ce biti ulaz za nas koji ne mogu da idu sa vama?Ajde ako mozes da saznas mnogo bi nam znacilo ako vec kisnemo,da nas ne doceka jos i 10e na ulazu

Pozdrav

• U prolazu, 39 postova

na zalost, covek je na skupu i ne mogu ga dobiti, kad budem stigao mogu samo da mu kazem da dolazi jos ljudi, al to  nije nikakv garant, jbg but tako je

• Dukags, 291 postova

Nažalost vreme je takvo da iako sam sve spremio (sem tog putnog osiguranja) i baš se nameračio, vremenske prilike su takve da povratak od Temišvara do NS verovatno ne bio baš pa ću teška srca ipak odustati  :'(  :'(

p.s. Kako mi ne rekoše za to putno osiguranje u Osiguravajućem kad sam pre par dana vadio zeleni karton? >:(

• U prolazu, 39 postova

vratih se i aj iz rumunije, na zalost u petak je tamo padala takva kisetina da  prostor gde se  odrzava skup nije licio na  predivan proplanak u sumi, vec samo blato i voda, nije se moglo hodati od blata, sloj od  jedno 6 7 cm blata svuda. zbog vremna je bilo  moda  10 % motora u odnosu na proslu godinu,  a nasi domacini su i ovaj put odradili sve ne bi li nam bilo  koliko je to moguce udobno i konforno,

druzili smo se sa temisuara bikersima i sa  nekim suportom , pravi momci odlicna ekipa, druzenje do sitnih sati bas onako kao  ume da bude na najboljim skupovima

hval im ana gostoprimstvu, meni je bilo  jako lepo

AL TO BLATO, NIKAD NECU ZABORAVITI

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja