Jerej 17 Napisano Jun 12, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u dobrom stanju, istekla registracija i treba da se zamene semerinzi prednje viljuske koje dajem uz njega. Od opreme ima arow auspuh i givijev kofer koji nisu na slici. Cena 1500 evra 064/ 800-2662 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Jun 15, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za auto i moze niza cena.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Jun 19, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan ... registarska tablica nije vracena vlasniku ,ja sam ga uvezao iz Austrije,vlasnik je bila zena.Da,nije sala.U garazi su bile 2 identicne Yamahe,a vozili su ih muz i zena,i bili su prvi vlasnici.Obe sam naravno uzeo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Jun 20, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Cek da prodam motor, vraticemo je.. Aktuelno i dalje.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Jun 22, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Da osvezimo,a i cena je verovatno malo niza. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Jun 22, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan moze niza cena.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...