abdula 0 Napisano Jun 12, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HarleyDavidson Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Preko rezervoara mi je plastika pa necje bash da mi se zalepe magneti tank torbe ;D ;D ;D Sve u svemu pazario sam je u turskoj pa ne mogu da je vratim i menjam za neshto drugo. Cena trichavih 40 evra. 0658594594 Ivan [/img] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Jun 12, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan zapremina, slika? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abdula 0 Napisano Jun 12, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HarleyDavidson Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Zapreminu zaista ne znam, a evo pola nocji pokushavam da okachim slike ??? Stalno mi izvacuje da je doshlo do greshke.. Pokushavacju ponovo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abdula 0 Napisano Jun 12, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HarleyDavidson Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abdula 0 Napisano Jun 12, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HarleyDavidson Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Jun 14, 2010 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan daj bar koje su dimenzije ako vec ne znas zapreminu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirate 0 Napisano Jun 15, 2010 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imas da kupis dodatak za plasticne rezervoare pa mozes da je zakacis ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...