Janko 0 Napisano Jun 11, 2010 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima ja sam Janko iz Nisa, ponosni sam vlasnik ovog kineskog modela vec trecu godinu. Imam problema sa sajlom kvacila koja mi je pucala dva puta za 3600 predjenih kilometara da li ima neko sa nekim savetom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jun 12, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj da je lepo sprovedena, sa sto manje savijanja, proveri na kraju rucice mozda "grebe" o nosac pa se tu haba, i na kraju krajeva podmazi je s'vremena na vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1299 Napisano Jun 12, 2010 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto Blackbite rece. pogledaj da li je lepo sprovedena, a posebno obrati paznju na deo gde sajla izlazi iz rama i ide ka kormanu, da tu negde nije zategnuta ili da se tu ne ‚‚lomi'' pa da zbog toba puca, takodje proveri odokativnom metodm otprilike u kom nivou dolazi do kidanja sajle pa tu trazi i uzrocnika, moze da se desi i da je sajla lose savijena u poluzi ili kod rucice na kormanu ili dole na masini pa da tu dolazi do prenaprezanja sajle i sledstvenog pucanja u principu saje se ne podmazuju ako su u originalnom stanju, mada ja moje podmazujem sa par kapi masinskog ulja tako da kada namontiras sajlu dodaj malo ulja u buzir od sajle, pa javljaj jel ima promene pozzz i vidimo se negde na asfaltu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko 0 Napisano Jun 13, 2010 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na savetima nadam se da ce mi pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...