P.S. Dzon 107 Napisano Jul 2, 2020 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Ja od 2016 vozim f650gs iz 2001 uvezen iz Svajcarske i stvarno do sada nijedan problem nisam imao, redovni servisi na godisnjem nivou, nezavisno da li sam presao 3, 4 ili 6k km. Jedino sto me sad zeza je neka knedla izmedju 2-3k obrtaja (citah na chain gang-u kako oni kazu surging and stalling). Ko ne puca na neke velike brzine i kome ne smeta vibracija jednog cilindra, vrlo dobar motor, uostalom baaas se dosta vozi po celom svetu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1737 Napisano Jul 5, 2020 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se javim u temi Zelja za endurom je prevladala. Kupljen juce f650 Dakar, 2005.. Oduvek mi se svidjao i konacno smo se nasli. Bas Veliki Dakar, i ja metar i zilet. Bice tu malo i da se radi oko njega da bi voznja bila top. Za sad se vozim po lokalu i jos se upoznajemo. To je to, pisem utiske uskoro 5 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 107 Napisano Jul 6, 2020 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam pocastio dorata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1737 Napisano Jul 7, 2020 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Moze li jedan info. Koja je tacna oznaka lezaja volana. Koliko vidim ide nam vikend pod izolacijom,pa da ne sedim skrstenih ruku. To je jedna od stvari koje prvo moram da uradim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4871 Napisano Jul 7, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Evo imas ovde, cini mi se deo broj 8 na ovoj slici https://shop.maxbmw.com/fiche/DiagramsMain.aspx?vid=51608 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 107 Napisano Jul 7, 2020 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, malitomic je napisao: Moze li jedan info. Koja je tacna oznaka lezaja volana. Koliko vidim ide nam vikend pod izolacijom,pa da ne sedim skrstenih ruku. To je jedna od stvari koje prvo moram da uradim Oznaka mu je 320/28X( J) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1737 Napisano Jul 7, 2020 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Markone88. Pamtim 28x52x16 kao sto pise tamo. P.S Dzon, hvala takodje. Belezim i ovo 320/28x(j) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1737 Napisano Jul 8, 2020 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Da pitam jos nesto.. kolicina ulja u viljuskama?? Nadjoh podatak da je 600ml po stapu za obicam Gs. Procitao sam i na AdvRideru da isto stavljaju po 600ml u Dakara koji ima duzi hod viljuske poprilicno, pa bih rekao da staje i vise ulja. Inace uz motor sam dobio i jako lepo stampano serviano uputstvo n kom nedostaje bas nekoliko listova vezanih za remont viljuski. Mada i on je za obicnog Gs-a,jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 107 Napisano Jul 8, 2020 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Po onome sto sam ja nasao u vile dakara ide cak i manje ulja nego u obicnog GS-a (550ml). Pretpostavljam da ima razlike u oprugama pa zbog toga ili je meksa. Svakako je preporuka da se sipa 10W gradacija, ja sam to ulje sipao u moje vile. Prilazem link i sliku. Maintenance intervals for BMW F 650, CS, GS, ST, Dakar | Motorcycle Accessory Hornig WWW.MOTORCYCLEPARTS-HORNIG.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 107 Napisano Jul 8, 2020 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Jos nesto, ukoliko planiras da menjas semeringe viljuski dimenzije su 41×54×11. Dosta tih delova mozes naci u Motobike iz Kaća. Imas sajt, za neku nedoumicu mozes da ih zovnes, ljudi su profi, cene nisam nasao povoljnije, postarina koliki god paket narucio 170 dinara je bila. Inace vecina malih prodavnica narucije upravo od njih delove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1737 Napisano Jul 8, 2020 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno P.S.Dzon. Nemam u planu da menjam semeringe jer su ovi dobri i ne cure. Raduje me podatak o 550ml ulja po stapu jer mi je ostalo oko100ml od zamene u proslom motoru, pa cu kupiti samo jedan litar. Znam za moto bike kac, od njih sam uzimao semeringe za prosli motor i nije bilo nesto skupo. Uzeo sam lezaje volana Koyo, 3016din dva komada, konusno valjkasti. Cim sam rekao mere gazda pita jel za BMW. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1737 Napisano Jul 17, 2020 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Drugari da ne gusim ovu lepu i konstruktivnu temu, otvorio sam posebnu o sredjivanju mog motora. Izvolite je posetiti slobodno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BBojan 18 Napisano Avgust 16, 2020 U prolazu, 78 postova Lokacija: Brod, RS, BiH Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,ja vozim F650gs iz 2002 i imam problem sa prirubnicom na motoru vuce vazduh, ima li ko ideju gdje da je nabavim, hvala unaprijed.Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 107 Napisano Avgust 16, 2020 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas mogucnost da ti neko uzme deo u Srbiji pokusaj u 3t racing iz Balosave. Ljudi odrzavaju gomilu bmw motora, verujem da ce moci da nabave taj deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BBojan 18 Napisano Avgust 16, 2020 U prolazu, 78 postova Lokacija: Brod, RS, BiH Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas mogucnost da ti neko uzme deo u Srbiji pokusaj u 3t racing iz Balosave. Ljudi odrzavaju gomilu bmw motora, verujem da ce moci da nabave taj deo.Hvala, pozSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 300 Napisano Avgust 16, 2020 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde ima da se nadje klizac lanca,kod radulovica se ceka 10 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 300 Napisano Avgust 16, 2020 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 177 Napisano Avgust 16, 2020 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako kupuješ nov deo nemaš drugu opciju nego da čekaš. Svi oni zajedno uvoze delove, tako da je period čekanja kod svih isti. Ja sam uzimao delove i kod Radulovića i u Drinjak BMW i dešavalo mi se da uzimam u Drinjak BMW a da na delu piše da je uvoznik Radulović. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 107 Napisano Avgust 16, 2020 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, doctore je napisao: Jel zna neko gde ima da se nadje klizac lanca,kod radulovica se ceka 10 dana Mozda preko ebay. Ako salju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Avgust 21, 2020 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Evo manual za F650CS....nije GS ali ima dosta slicnosti posebno u delu motora i komponenti BMW_F650CS_ENG.pdf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 107 Napisano Avgust 21, 2020 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Kolega okaci za CS, a ja se setih da imam za GS 2001-2003. F650GS_Manual_(2001-2003).pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Avgust 22, 2020 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Ovi manuali se teško nalaze...ja sam moj slucajno nasao na netu.....inace vozim CS i top sam zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 107 Napisano Avgust 22, 2020 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Grasko.car je napisao: Ovi manuali se teško nalaze...ja sam moj slucajno nasao na netu.....inace vozim CS i top sam zadovoljan I ja sam slucajno izbunario na netu manual kad sam kupio motor. Objasnili su ga u "sitna crevca". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Avgust 23, 2020 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Pojavio mi se problem sa paljenjem ljubimca F650CS... Naime, ujutru nekad nece da upali iz prve, zavrgla krene i samo se ugasi.... Cak i kad se upali, desi se da prvih minut radi neravnomerno ili se i tada ugasi.... Pri startu motora obrtomer ne ide preko 1.500 obrtaja, cak i kad je hladan.... Da li znate u cemu je problem...gledao sam na netu i kazu da treba resetovati BMS, ali je ona kod CS ispod plastika, sto znaci da moram da rastavljam pola motora da bih dosao do nje.... Isto kazu da treba da - dam kontakt - odvrnem gas 3x do kraja i nazad - iskljucim kontakt Meni gore navedeno ne pije vodu... Inace zamenjen je akumulator, ulje svi filteri i svecice (NGK obicne) Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 177 Napisano Avgust 23, 2020 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan https://faq.f650.com/GSFAQs/FuelInjectionFAQ.htm#Resetting Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...