PedjaR 70 Napisano Jun 9, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Evo par rechi o Teneri, prodajem je jer ipak nisam ja za enduro (vise mi lezi cruzer) Yamaha XTZ-660 Tenere 1997 godiste (prva registracija 2000) uvezena pre 5 godina (Gremlin je uvezao, ja kupio od njega) Presla oko 44000 Redovno servisirana Obe nove Anakee gume (zamenjene pred zimu) Obe nove unutrasnje gume + rezevne Lanac i lancanici u dobrom stanju Plocice zadnje dobre a prednje nove Crash bar Osram Night Breaker sijalice u oba fara (oba svetle istovremeno i za srednja i duga svetla) Kofer GIVI 46 litara Alarm PATROL LINE Povisen vizir + originalni Prikljucak 12 V (za punjenje mobilnog, GPS, i slicno) Prekidac za 4-migavca Beeper (pistalica za migavce) Ono sto bi trebalo uraditi: Malo srediti estetski bocne plastike (nalepnice 20 Eura) U dogledno vreme zadnji disk je zreo za zamenu (oko 50 eura) Akumulator (oko 30 eura) rucice (oko 20 eura) Cena je 2000 eura zbog toga sto registracija istice za koji dan (Registrovana do 15. Juna 2010) Moze zamena za cruzer Prednost: honda shedow vt600, en 500 C, Hyosung Aquila gv250 ili neki manji od 250ccm uz doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 9, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan i niko ne da kruzera za enduro !!!!!!??? Vlasnici kruzera budite se iz kome, mozete da zamenite ono shto imate za motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Hocu ja de menjam Ali nisi nigde napisao 535 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Jun 9, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan sutra cu ici do druga da probam kakav je virago 535, probo sam 125ccm i on mi se cini malim... pa cu ti odgovoriti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grizli123 4 Napisano Jun 9, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan moze li zamena za hondu silver wing gl 500 ,slicne vrednosti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Jun 9, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ne hvala, cruzer samo dolazi u obzir Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Može Kawasaki EN500, 1995.godište? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wrong rider 1 Napisano Jun 13, 2010 lijeni motoras na skuteru, 30 postova Lokacija: Bd Motocikl: Africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je perfektan samo što je na CG table Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Jun 13, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan prodato... hvala na ponudama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...