CAJA 1168 Napisano Jun 9, 2010 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde mogu da nadjem/poručim ove plastične zavrtnje u zemlji Srbiji? Gledao sam u louisu ali je rasprodato. :-\ Treba mi za moju Lazer Vertigo kacigu koja je trenutno u stanju raspadanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gocko 71 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Balosava http://www.3t-racing.com/ on prodaje lazer kacige a imao je i vizire rece da moze i da se naruce rezervni delovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jun 9, 2010 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Druže puno ti hvala na ovoj informaciji,delovi su naručeni. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...