Dutchman 114 Napisano Jun 9, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Danas tj juche na gazeli je bila stravichna guzva oko 9 i 30h , na sredini gazele u pravcu od NBGD ka gradu u desnoj traci Panduri ispred pandura srebrni Maxi skuter sa odranom levom stranom ako sam dobro video i ispred auto sa natovarenim trosedom kroz gepek ... da li zna neko shta se desilo i druga nezgoda , pre sat vremena otprilike oko pola 2 posle ponoci , to mu dodje sreda 6.jun . 2010 raskrsnica Bulevara Nikole Tesle i Dzona kenedija u zemunu posle Juge , chuo sam shkripu udarac pad i lom plastika , izashao na terasu ali nazalost od drveca se nije lepo videlo ... posle raskrsnice je stajao crni Audi R8 devojka je trckala od auta do centra raskrsnice , izgleda da niko nije ozbiljno povredjen jer dok sam sishao nije bilo ni kola ni motora , odmah po padu se chulo , zashto levo Vlado zashto levo , a ovaj je odgovorio pa krenuli smo u kontakt ... elem motor je crven neko ga je evidentno podiga i doterao do ostrva , devojka je uzela belu kacigu vratila se u R8 i otishli ... dok sam sishao nije bilo nikog ... a koliko sam chuo odma su doletela josh 2-3 motora ... pa ako neko zna shta se dogodilo , voleo bih da znam svaki dan prolazimn tuda da ne napravim istu greshku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...