stari vujadin 12 Napisano Jun 4, 2010 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima parce lima viska da mu skuplja prasinu po garazi, bukvalno 10x10cm gvozdeni ili celicni lim samo da je bar 1.5mm debeo (2mm jos bolje). Ne moze da se kupi na manje od table a meni treba samo parcence... Javite se, sve cemo se dogovoriti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 4, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan imam ja moze li pocinkovani?daj dimenzije pa da ti isecem na meru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jun 4, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ima kod nas ako smo ti bliži od Obrenovca. Običan lim, 1.75mm i 2.5mm pa biraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Jun 4, 2010 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ej, hvala obojici sto ste se javili! Scubo, aj pusti telefon na pp? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 4, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan prohrom, 1,5mm. al na vidikovcu. ima dovoljno a i velike stone makaze.. ako ti odgovara, pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Jun 4, 2010 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svratih danas do Scube, upoznah njega i teta Scubu, siti se napricasmo, uzeh parce ipak malo debljeg flaha a ne lima. Rece mi da je za ovo sto meni treba (nosaci za bisage) pravi izbor. I u pravu je stvarno, covek je profesionalac, napravio je ovih nosaca i crashbarova ihahaj. HVALA SVIMA i ziveli !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima parce lima viska da mu skuplja prasinu po garazi, bukvalno 10x10cm gvozdeni ili celicni lim samo da je bar 1.5mm debeo (2mm jos bolje). Ne moze da se kupi na manje od table a meni treba samo parcence... Javite se, sve cemo se dogovoriti... Ovo je najcudniji zahtev u poslednje vreme,ne zbog forme pitanja,vec zbog predmeta potraznje... S.Vujadine,od sad pa nadalje,kad god ti potreba parce lima,zelezno,od 0.5 do 30mm,posalji mi pp,placas samo Aks...Pa ako ti se isplati,navali...I,ne preteruj:samo do 20x20cm kvadratnih... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Jun 4, 2010 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan hihi provalio si me ja sam cudak... ;D ;D ;D salim se, pretpostavljam da je tebi uvek pri ruci ovog materijala ali meni nije nikako. ja samo o garazi mogu da sanjam... pitao sam prvo kolegu na poslu ali prvi dan drugi treci... reko bjb me nece izneveriti! nalovio sam drugara da mi pravi nosac kofera i bisaga, ovaj prvi je uradio a drugi bice uskoro nadam se. kad to zavrsimo ne planiram vise brusilicom blizu motora majke mi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKO9966 20 Napisano Octobar 19, 2019 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Glogovac (Jagodina) Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu. Treba mi prohrom lim debljine 1.5 do 2mm ako ima neko viska da mi proda. Vazno mi je da moze da se ispolira do visokog sjaja, kao one prohrom kapije. Idealno bi bilo komad od 400x400mm a mogu i 4-5 trakice dimenzija pribliznih 400x20mm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...