Bishke 263 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan ljudi dal neko ima ili neko nekog zna gde mogu da nadjem da kupim KArburator Delorto,Mikuni ili Keihen,velicina 22,24 ili 26 max...??? po oglasima su retki ili neki vlasnici takvih karburatora ne znaju da posalju karburator kurirskom sluzbom....!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1285 Napisano Maj 31, 2010 MZ Rider, 4138 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Motocikli/Dellorto-karburator-/787228 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan imam isti takav,kao nov,kompletan koji radi.... ali problem je sto mi preliva sa tom karburatorom...preeevise je veliki za 80 kubika!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1285 Napisano Maj 31, 2010 MZ Rider, 4138 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan preliva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan pa da poplavi mi svecicu ne mogu uopste da upalim motor!! on je radio sa mikunijem 26 mm i ja mu stavio ovaj delorto 28 i nece da cuje.... a svecica uvek puna benzina izunutra!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 814 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1410 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan probaj nadejsh uze dizne (manjeg prechnika) ili valjda moze kalajem da se suze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako preliva znaci da nije dobro podesen nivo goriva u karburatoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 641 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Može li dellorto VHBZ 24 F...? Mislim da je bio na Guzziju v35. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 5, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan koja je cena??? cisto informaciono,jer sam kupio vec karburator...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 641 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemam predstavu. Drugar mi kaže da on nebi dao bez 50e... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...