sparco 149 Napisano April 5, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan evo sam morao oo da postam , zashto se kod nas niko ne sjeti i ne potrudi da ovako neshto stavi recimo na glavni sajt bjb http://www.motori.hr/Organizirano_putovanje_u_Dubrovnik_26_3_2005__722.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano April 5, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan dobra je fora. stavili su cijeli info u textu, slikama, br telefona... dobro su organizovali sve i mislim da je dobra ideja da se tako nesto i na BJB odradi, naravno kad se planira tura od 2-3 dana. mada ne mora da ide na prvoj strani, moze i na forumu ali uz cijelo objasnjenje kao sto su oni stavili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2338 Napisano April 5, 2007 Vlasnik sajta, 5411 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Eh, secam se te teme... NeshaXX i ja smo mislili da im se pridruzimo... Imam takve stvari u vidu i slazem se da ima smisla da to ubacimo... Mene jedino malo nervira sto mi se par puta dogadjalo da kad tako detaljno planiram putovanje, da me je nesto sprecilo da idem i onda mi se smucilo to toliko silno planiranje... Malo mi je postalo glupo da najavljujem neke svoje ideje za putovanja jer sam onda u neku ruku primoran da to i ostvarim, jer odma' ljudi prozivaju kad se ne ode Videcemo, tako nesto mislim da cemo moci da podrzimo na novom sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 5, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan super je ta organizacija, i sve to oko toga, ali meni nikad nije uspelo da to ostvarim... Nekako sam naviko da u sve akcije krecem danas za sutra... To moze posle da se obije o glavu, ali nekako sve dodje na svoje mesto Eto, kada smo koma i ja isli u tursku, to smo odlucili bukvalno 3 dana pred polazak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano April 5, 2007 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakve pripreme, samo sledite savet Brusa Vilisa iz 'Last boy scout' : 'Be prepared. Always be prepared.', i nema potrebe za pripremama. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano April 5, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan bez priprema par sat prije polazka javiti i ja startam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...