pastrana_199 0 Napisano Maj 27, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Raska Prijavi odgovor kao problematičan evo rekoh i ja da otvorim temu ovde,ako ne smeta nekome sto je skuter,ako smeta,nek se brise u pitanju je Yamaha Aerox 99god.uzeo sam ga u krs stanju,plastike izgrebane,lose ofarban,zmigavci ne rade,gusio se na velikim obrtajima...itd,ali dobro je isao pod sauhom auspuh simonini u pitanju,samo nemojte da mi kazete da je boja pederska ujutru sam stavio diznu 100 i original airbox,i rox ujeda brzina nekih 100 po satu a ubrzanje fantasticno,trosio je malo vise ali ok onda je na red doslo farbanje,plastike poskidane izbor je pao na perla zelenu onda je stigao stage 6 filter nastavak u sledecem postu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pastrana_199 0 Napisano Maj 27, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Raska Prijavi odgovor kao problematičan dalje je palo rastavljanje masine i stavljanje kita od 70cc(slike nemam) u pitanju je gusani kit 47mm klip farbanje felni http://cdn.bjbikers.com/images/imported/8Q/d53r8_img2202y.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/JC/02guI_img2203l.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/dJ/aZmT8_img2206cr.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/vZ/cZgXS_img2205t.jpg/ skut treba da se opere i ispolira lepo i bice novih slika moze neki koment Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan hehe josh da je stvarno 70cc ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pastrana_199 0 Napisano Maj 28, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Raska Prijavi odgovor kao problematičan nemam slike sa ugradnje,ali evo ovako,vidi se da je izduv skorz otvoren a ne kao kod fabrickog minarelija prepolovljen i vidi se cilindar malo Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us toje onaj NO NAME kit,nije preterano jak,moze na serijskoj radilici da se vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 28, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Posto nije pitanje u vezi nekog kvara vec je rec o vasem radu, temu sam premestio ovde BTW - daj nastavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pastrana_199 0 Napisano Maj 28, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Raska Prijavi odgovor kao problematičan ok,ne znam ja jos uvek gde koje teme stoje,vi me ispravite spremio sam narandzaste diodice za zmigavce,koje su mi stigle besplatno sa onog sajta vishay.com...ali kad sam narucivao hteo sam da narucim i ledeno bele,da dobijem efekat ksenona,ali umesto toga sam narucio plave,tako da to otpada samo auspuh mi se mnogo dere,on ima zavaren top i ne mogu da ga otvorim da ubacim vunu,a dihtung na izdivi je onaj prsten metalni,da li bi ga utisao malo kada bi stavio dihtung od kligerita ili od cega je vec? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pastrana_199 0 Napisano Jun 4, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Raska Prijavi odgovor kao problematičan gotov rox evo slika ja zadovoljan gledano odakle sam poceo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikoladzoni96 0 Napisano Jun 16, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Yamaha aerox 70 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha aerox 50cc je u pitanju. Ali sam uradio kit na 70 Upalim je i radi sve lepo, cim dodam gas odma se ugasi. Zna li neko u cemu je problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midjo 108 Napisano Jun 16, 2018 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stručnjak, ali vjerovatno je manjak goriva. Da li su male dizne za tu kubikažu, ili su jednostavno začepljene. Očisti karburator i vidi da li negdje vuče falš vazduh (zadegni sve vijke od karburatora do motora). Vrlo je moguće da treba povećati dizne i naštelovati karburator jer veća kubikaža zahtijeva više goriva (i vazduha, naravno). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...